Vídeo: Galeria: xoc de Champoussin en l'emocionada etapa final de la Vuelta 2021

Vídeo: Carl Cox @ Château de Chambord in France for Cercle 2024, Abril

L'home de l'AG2R-Citroën guanya l'etapa 20 per davant de Roglič i Yates, mentre López abandona

I van dir que la batalla del GC a la Vuelta a Espanya d'enguany havia acabat…

És cert que tant Primož Roglič (Jumbo-Visma) com Enric Mas (Movistar) van superar una etapa 20 de la Vuelta 2021 relativament tranquils per consolidar el seu primer i segon lloc a la general, però per sota d'ells a la classificació va ser tot. canvi.

L'inverosímil guanyador de l'etapa va ser Clement Champoussin d'AG2R-Citroën, que es va trobar en un descans de 16 jugadors que es va remuntar molt abans de l'arribada, però d'alguna manera va trobar la força per tornar als 2 km finals de la empinada pujada final de l'Alto Castro de Herville i guanyar una famosa victòria.

Roglič va ser el següent sobre la línia només sis segons després, amb Adam Yates (Ineos Grenadiers) guanyant una bonificació de temps per tercer just per davant de Mas.

No va ser menys del que es mereixia Yates. El seu equip d'Ineos va marcar un ritme ferotge per suavitzar el grup durant la segona meitat de l'etapa amb molta pujada, després el mateix Yates va atacar per forçar una divisió entre els principals contendents.

Yates, Roglič, Mas i Bahrain La parella victoriosa Jack Haig i Gino Mäder van ser per davant, Egan Bernal (Ineos Grenadiers) i Miguel Ángel López (Movistar) -tercers de la general a l'inici de la jornada- van quedar per darrere. Com que Bernal no estava disposat a treballar contra Yates, la diferència creixia i creixia i els somnis de López d'un podi es van evaporar.

Bernal finalment perdria gairebé 7 minuts quan va creuar la línia, mentre que un López devastat ni tan sols va arribar tan lluny. Va baixar de la bicicleta quan f altaven uns 30 km per al final.

Com a resultat, Haig ara puja al tercer lloc de la general, amb Yates quart i el cada cop més impressionant Mäder fins a la cinquena posició amb només l'última contrarellotge d'avui.

Aquí teniu les impressions del fotògraf ciclista Chris Auld sobre l'última etapa de carretera de la Vuelta: