Vídeo: German Gold produeix un final de conte de fades per a Tony Martin als Campionats del Món

Vídeo: Is Genesis History? - Watch the Full Film 2024, Abril

El deu vegades campió nacional alemany de contrarellotge ha guanyat una altra samarreta arc de Sant Martí al Campionat del Món UCI

‘És el millor acabat, oi?’, diu Tony Martin. A part dels Països Baixos, el segon lloc, probablement et costaria trobar algú que no gaudeixi del resultat del relleu contrarellotge per equips mixts al Campionat del Món UCI. Un final perfecte per a un adéu adient a un dels millors campions del ciclisme, Tony Martin, sens dubte, va sortir amb força.

El relleu de contrarellotge mixt va debutar per primera vegada als campionats del món el 2019 i sembla que ha arribat per quedar-se després de substituir la contrarellotge per equips comercials.

Però va ser l'última entrega que va arrabassar el cor de molts arreu del món. Els alemanys van sortir primers, produint un temps de 24:38 amb Martin, Nikias Arndt i Max Walscheid.

Llavors les dones alemanyes van fer un pas i van aparèixer. L'actuació de Lisa Brennauer, Lisa Klein i Mieke Kroeger va donar com a resultat un temps de 50:49 per a Alemanya.

Ningú podria superar-ho. Cinc anys després de les seves últimes bandes de campió del món individual, Tony Martin va guanyar la seva cinquena samarreta arc de Sant Martí envoltat dels seus companys d'equip nacional.

Va ser una bonica conclusió d'una carrera que ha portat al món del ciclisme tant d'entreteniment i alegria, ja que el "Panzerwagen" va ajudar constantment a elevar l'esport gràcies a les seves actuacions dominants.

Martin, de 36 anys, va guanyar cinc etapes del Tour de França al llarg dels seus 14 anys de carrera.

A la quarta etapa del Tour del 2015, es va separar sobre els llambordes per reclamar la victòria i va celebrar amb llàgrimes la seva primera posada d'una samarreta groga.

Havia perdut per poc assolir una gesta d'aquest tipus en les tres etapes anteriors, fent-lo encara més dolç.

Va citar problemes de seguretat en la seva decisió de retirar-se.