Vídeo: Emma Pooley participarà en el Women's Tour per adjudicar-se l'únic lloc del TT olímpic

Vídeo: Как Крис Фрум выиграл Вуэльту Испании? | Эпизод шоу GCN. 244 2024, Abril

La ciclista que torna Emma Pooley es va posar al capdavant de l'equip nacional al Women's Tour en la seva candidatura per un lloc de contrarellotge olímpic

Emma Pooley continuarà els seus preparatius per a la contrarellotge olímpic de 2016 aquest estiu dirigint l'equip nacional de Gran Bretanya al Women's Tour al juny.

El jove de 33 anys és un antic campió del món de la disciplina i va ser un professional a la carretera durant uns quants anys, abans de retirar-se el 2014 per participar en esdeveniments multiesportius. Després d'haver guanyat els campionats del món de duatló de llarga distància dos anys consecutius, Pooley ha declarat obertament les seves intencions d'orientar-se a l'esdeveniment de contrarellotge a Rio.

Ahir, la UCI va publicar les seves quotes d'atletes per a les proves de ciclisme de carretera femení als Jocs Olímpics, i va revelar que a Gran Bretanya se li assignaran tres places per a la cursa de carretera i una per a la contrarellotge, una menys que a Londres 2012 en totes dues. comptes. La competició per l'únic lloc de contrarellotge serà aferrissada i, segons les regles de la UCI, el participant eventual també estarà obligat a participar en la cursa de carretera (en suport de la probable líder de l'equip Lizzie Armitstead).

Després d'haver tornat a la carretera al Women's Tour de Yorkshire a l'abril, s'ha anunciat que Pooley participarà en l'Aviva Women's Tour al capdavant d'un jove equip de Gran Bretanya que també inclou Jessie Walker, Grace. Garner, Mel Lowther, Abbie Dentus i Annasley Park.

La cursa començarà a Southwold el 15 de juny.