Els millors experts en contrarellotge del Tour de França

Vídeo: Els millors experts en contrarellotge del Tour de França

Vídeo: БАХШ ПЛОВ Бухарских Евреев 1000 летний РЕЦЕПТ КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, Març

Donem un cop d'ull als corredors de contrarellotge amb més èxit de la història del Tour de França

Miguel Indurain

Imatge
Imatge

Indurain és un dels reis indiscutibles de la contrarellotge. Potser això es demostra millor en el seu TT guanyador del Tour de 1994, on va deixar un jove Lance Armstrong tremolant al seu pas. El 1992 va guanyar la contrarellotge individual per més de tres minuts, i va atrapar al rival Laurent Fignon tot i començar sis minuts per darrere. En les seves cinc victòries al Tour, Indurain va guanyar vuit de cada 10 TT.

Jacques Anquetil

Imatge
Imatge

Anquetil va guanyar nou cops durant la seva carrera el Gran Premi de les Nacions, un campionat mundial de contrarellotge no oficial de la seva època, i mai no va córrer sense guanyar. Es pensava que els organitzadors del Tour van escurçar les contrarellotges per reduir les possibilitats de victòria d'Anquetil, però això no va impedir que s'emportés cinc mallots grocs.

Greg LeMond

Imatge
Imatge

Les habilitats de contrarellotge de LeMond van produir possiblement el final més espectacular del Tour de França. Quan el Tour de 1989 s'acostava a la seva fi, Laurent Fignon va liderar LeMond per 50 segons amb només un TT de 24,5 km restants. LeMond va utilitzar barres aerodinàmiques per primera vegada en el ciclisme professional i va vèncer a Fignon per 58 segons per assegurar-se la victòria general amb només vuit segons, el resultat més proper de la història del Tour.

Tony Martin

Imatge
Imatge

Tony Martin s'ha demostrat com el gegant modern de la disciplina de contrarellotge durant l'última mitja dècada aproximadament, agafant la corona de Fabian Cancellara. Amb tres victòries individuals en contrarellotge al Tour de França des del 2011, juntament amb dues a la Vuelta a Espanya i tres títols de campionat del món de la disciplina, els seus èxits tindran una mica d'èxit.