Vídeo: Sagan, Kwiatkowski i Van der Breggen participaran en el Campionat d'Europa de carretera

Vídeo: GCN Preview Show 2017 World Road Race Championships | Ten Riders To Watch Out For 2024, Març

Campionats prevists a la Bretanya, França, entre el 14 i el 18 de setembre

La setmana vinent, entre el 14 i el 18 de setembre, se celebrarà a la Bretanya, França, el Campionat d'Europa en carretera, i comptarà amb una llista de sortida que inclou els quatre últims campions del món de carretera en la cursa masculina, i els actuals. Campió olímpic femení.

Hi haurà proves de carretera i contrarellotge en categories júnior, sub23 i elit tant per a homes com per a dones, amb 848 atletes de 41 països inscrits per competir.

"Aquests Campionats d'Europa són una gran innovació amb els primers Campionats d'Europa de carretera per a pilots professionals i durant l'any olímpic", va dir David Lappartient, president de la Union Européenne de Cyclisme."No ha estat fàcil, hem hagut de fer front a algunes dificultats després de la cancel·lació comprensible dels esdeveniments programats a Mònaco i Niça". (L'esdeveniment s'havia de celebrar a Niça, però es va cancel·lar a causa d'amenaces terroristes després d'un atac durant l'estiu). "La Bretanya i el Morbihan acolliran els Campionats d'Europa al circuit selecte de Plumelec, amb la famosa Côte du Cadoudal, el cim de la qual serà el punt estratègic d'aquest circuit espectacular."

En la prova masculina s'uniran a Peter Sagan i Michal Kwiatkowski Fabio Aru, Philippe Gilbert, Rui Costa i Samuel Sanchez, mentre que Elisa Longo Borghini, Emma Johansson i Marianne Vos s'alinearan al costat de la campiona olímpica Van der Breggen. la cursa femenina.