Vídeo: Els corredors abandonen el Tour of the Alps a l'etapa final, tot i estar entre els 10 primers

Vídeo: A 1000 Year Old Abandoned Italian Castle - Uncovering It's Mysteries! 2024, Març

Els pilots que abandonen per centrar-se en Lieja-Bastogne-Lieja mostren fins a quin punt els equips prioritzen algunes curses per sobre d' altres

La Volta als Alps, un esdeveniment molt respectat de la UCI 2. HC, conclou avui amb una etapa de 200 quilòmetres per les muntanyes del Trentino al nord d'Itàlia, però una sèrie de corredors que havien estat lluitant per la classificació general han abandonat. l'últim dia.

Damiano Caruso (BMC), Jose Mendes (Bora-Hansgrohe), Davide Formolo i Davide Villela (Cannondale-Drapac), i Stefan Denifl i Larry Warbasse (Aqua Blue Sport) tots registrats com a DNS (no van començar) el matí de la cinquena i última etapa, que alguns van considerar curiosa.

Aviat es va establir que cadascun dels sis corredors havia de començar aquest diumenge Lieja-Bastogne-Lieja, cosa que semblava respondre a les preguntes sobre la sortida prematura dels corredors.

Els tuits explicatius tant de Cannondale-Drapac com de BMC ho van confirmar aviat.

No obstant això, Davide Formolo havia quedat 5è a GC, només 31 segons per davant del líder de la cursa Geraint Thomas (Team Sky), i Caruso de BMC havia estat 8è a 42 segons enrere. Jose Mendes va ser 16è i Davide Villela 28è.

La decisió d'abandonar mantenint posicions tan fortes a la cursa no va agradar a alguns, sobretot quan les possibilitats d'èxit en una cursa com Lieja són molt més escasses del que serien si els pilots en qüestió haguessin continuat. lluitant a la Volta als Alps.

L'ús de determinades curses com a plataforma d'entrenament per preparar-se per a altres curses fa temps que està arrelat al calendari dels corredors, però sembla que aquest episodi de la Volta als Alps ha posat de manifest fins a quin punt els equips prioritzen determinades curses. altres.

Jonathan Vaughters, el director de l'equip Cannondale-Drapac, va raonar que la decisió de retirar prematurament els pilots es podria evitar, però: Entenc per què l'organitzador de la cursa estaria molest. Solució? Calendari estratègic + unificat de curses - No hi ha un embolic actual de sobrereserva', va dir a Twitter.

Mentrestant, Geraint Thomas entra divendres a la 5a etapa amb 13 segons d'avantatge sobre Thibaut Pinot (FDJ). Domenico Pozzovivo (Ag2r) és tercer a 16 segons, i també ha de començar diumenge Lieja-Bastogne-Lieja.