Vídeo: Tom Dumoulin frustrat per Quintana i Nibali després de l'etapa 18 del Giro d'Itàlia

Vídeo: How Did Tom Dumoulin Win The 2017 Giro d'Italia ? | The GCN Show Ep. 229 2024, Abril

"Espero que perdin el seu podi", diu el líder actual del Giro, acusant els dos corredors d'estar massa concentrats en ell

Tom Dumoulin (Team Sunweb) va fer una actuació impressionant a l'etapa 18 del Giro d'Itàlia, conservant la samarreta rosa i la seva avantatge de 31 segons sobre el segon classificat Nairo Quintana (Movistar) com a Tejay van Garderen (BMC Racing).) va guanyar l'etapa.

Però l'holandès, tanmateix, semblava frustrat amb els seus principals competidors del GC -Quintana i Vincenzo Nibali (Bahrain-Merdia)- després de l'etapa, dient que espera que els dos perdin el podi a l'arribada a Milà.

La frustració es produeix perquè tant Quintana com Nibali semblen centrar la seva atenció només en Dumoulin, mentre que altres competidors del GC, com Thibaut Pinot (FDJ), Ilnur Zakarin (Katusha-Alpecin) i Domenico Pozzovivo (AG2R).), va marxar.

Durant les etapes finals de la cursa es va poder veure a Dumoulin fent un gest tant a Quintana com a Nibali perquè havien de muntar junts per perseguir els altres, abans de tornar a plantejar el problema amb Quintana després de l'etapa..

'Em sentia bé a la final. No vaig perdre cap temps davant Quintana o Nibali , va dir Dumoulin a Eurosport després de l'etapa.

"Vaig perdre una mica de temps amb els altres contendents, perquè Vincenzo [Nibali] i Nairo [Quintana] només es van centrar en la meva roda.

'Va ser una tàctica una mica estranya perquè el seu lloc al podi també està en perill ara.'

"M'agradaria molt veure'ls perdre [el podi] després d'aquest tipus de conducció", va aventurar Dumoulin.

"[Thibaut] Pinot és un molt bon cronometrador", va dir en referència a l'última etapa de 30 km a Milà, que arriba després de dues etapes més per terreny muntanyós.

"És un perill que el deixin prendre un minut… però espero que Pinot agafi el podi."

Després de l'etapa d'avui, Pinot ocupa el quart lloc, a 24 segons del tercer classificat, Nibali i a 1'36 de Dumoulin.