Campionats del Món: Tom Pidcock guanya la contrarellotge juvenil masculí

Vídeo: Campionats del Món: Tom Pidcock guanya la contrarellotge juvenil masculí

Vídeo: La Sotana 287 amb Jordi Ganchitos 2024, Abril

Afegit als seus títols de ciclocròs, Tom Pidcock és ara el campió del món júnior de TT

Tom Pidcock va guanyar la contrarellotge masculí júnior als Campionats del Món de la UCI després d'un recorregut molt ràpid per la pista a Bergen, Noruega.

El pilot britànic va guanyar l'esdeveniment de 21,1 km en un temps de 28:02.15, i va empènyer Antonio Puppio (ITA) al segon lloc per 12 segons. Filip Maciejuk (POL) va completar el podi.

Pidcock ja era l'actual campió mundial, europeu i britànic de ciclocròs i campió nacional britànic de criterium. També va guanyar el Junior Paris-Roubaix a la primavera.

El jove de 18 anys debutarà professionalment en ciclocròs el mes que ve amb Telenet-Fidea Lions i es rumoreja que buscarà un equip de carretera Continental per a la temporada vinent.

Pidcock entrarà a la cursa de carretera divendres com a favorit i pocs apostaran contra ell per endur-se una altra samarreta a casa.

És més probable que el recorregut continu acabi en un sprint grupal, potser d'un grup reduït, però el parcours d'estil clàssics jugarà amb els punts forts de Pidcock.