Vídeo: Fortes esperances de medalla com va revelar l'equip britànic per als Campionats del Món de Ciclocròs

Vídeo: 🎙 WADE DAVIS | MAGDALENA: River of DREAMS | On COLOMBIA, ANTHROPOLOGY and the WRITING Process 📚 2024, Abril

British Cycling ha anunciat els homes i les dones que competiran al Campionat del Món de Ciclocròs 2019 d'aquest cap de setmana a Bogense, Dinamarca

S'han revelat els pilots que representaran la Gran Bretanya als Campionats del Món de Ciclocròs 2019, i l'alineació forta es dirigirà a Dinamarca aquest cap de setmana amb la possibilitat de sortir amb diverses samarretes de l'arc de Sant Martí.

Tom Pidcock liderarà les medalles a la cursa masculina sub 23 després de la seva exhibició inigualable als recents Campionats Nacionals, quan es va coronar campió tant Elit com Sub23.

Darrera d'ell al podi hi havia Ben Turner i Thomas Meine, convertint-lo en un podi sub-23, i tots dos han estat recompensats amb places als colors de GB als Campionats del Món. Tan fort és el contingent masculí britànic sub-23 que no es pot escapar un podi del Regne Unit, tot i que el belga Eli Iserbyt podria tenir alguna cosa a dir al respecte.

A la cursa femenina sub-23, és probable que la millor esperança de medalla de Gran Bretanya sigui Anna Kay, la campiona nacional d'aquest nivell, un títol que va guanyar en quedar segona a la cursa combinada Elit-U23..

La guanyadora d'aquesta cursa va ser Nikki Brammeier, a qui s'unirà a l'equip britànic per als Campionats del Món la deu vegades campiona nacional Helen Wyman i Beth Crumpton.

Per a tot el que necessiteu saber sobre els esdeveniments d'aquest cap de setmana, consulteu la guia imprescindible per a ciclistes dels Campionats del Món de Ciclocròs 2019.

Simon Wylie

Consulteu la guia essencial del ciclista per als Campionats del Món de Ciclocròs 2019 per a tot el que necessiteu saber