Vídeo: Tour of Flandes 2018: Van der Breggen torna a guanyar després d'una altra classe magistral en solitari

Vídeo: Night 2024, Març

Anna Van der Breggen segueix el seu èxit de Strade Bianche amb una victòria a Flandes després d'una cursa plena d'incidents

Anna Van der Breggen (Boels-Dolmans) va guanyar el Tour de Flandes femení del 2018 amb un descans en solitari perfectament cronometrat que cap dels seus rivals va poder contrarestar.

Van der Breggen atacant un grup reduït just per sobre del Kruisberg amb 27 km per al final en un moviment similar a com va guanyar Strade Bianchi el mes passat i mai va semblar en perill de ser atrapada.

La companya d'equip Amy Pieters va liderar el que quedava dels caçadors a través de la línia per a un Boels-Dolmans 1-2, amb Annamiek van Vleuten (Mitchelton-Scott) completant una escombrada neta del podi per als holandesos.

Les condicions fredes i humides que han dominat la setmana passada van tornar a ser presents quan el camp va sortir des d'Oudenaarde en un recorregut de 151 km que incloïa cinc sectors empedrats i 11 turons abans de l'arribada a Oudenaarde..

Les condicions millorarien a mesura que avançava el dia, i tenint en compte les condicions, i el fet que totes les pujades dures es concentraven a la segona meitat de la cursa, l'anada primerenca va ser prudent.

Un descans d'uns vuit corredors va quedar clar després d'uns 25 quilòmetres, però mai no es va permetre sortir del punt de vista del pelotó i es van arrossegar al tram empedrat de Paddestraat amb menys de 40 km.

El ritme va ser tal que molts altres corredors van intentar i no aconseguir-ho, abans que Natalie Van Gogh (Parkhotel Valkenburg) finalment es mogués per mantenir-se amb un poderós augment des de la part davantera.

Però després d'haver tornat a guanyar gairebé un minut d'avantatge, l'elevat ritme al capdavant del pelotó va començar a dir, i ràpidament es va tornar a engolir.

No obstant això, la cursa es va enfonsar en el caos just abans del temut Kapelmuur a Geraardsbergen, quan un amuntegament massiu va veure que molts corredors van caure al terra i molts més es van retardar.

Quan van arribar al cim del Kapelmuur, la cursa s'havia fragmentat completament, però aviat s'havia reformat un grup d'uns 35 pilots. Amb el 'Hellingen' arribant dens i ràpid a l'últim terç de la cursa, era inevitable que els favorits fossin cada cop més visibles al capdavant del procediment, i així es va demostrar.

Al cim del Kruisberg a f alta de 28 km, un selecte grup de 12 persones lideraven, incloent tots els principals favorits.

Va ser llavors quan Van der Breggen la va fer moure. Quan va arribar a l'Oude Kwaremont, ja tenia un minut d'avantatge, amb un quartet de genets a la persecució com Van Vleuten (Mitchelton-Scott) i Ashleigh Moolman Pasio (Cervelo-Bigla).

Però la diferència només anava d'una manera, i a la meta Van der Breggen va tenir molt de temps per absorbir els aplaudiments mentre passava per sobre de la línia amb les dues mans en l'aire.

Imatge: Eurosport