Vídeo: Tony Martin i Luke Rowe expulsats del Tour de França després de l'incident de l'etapa 17

Vídeo: Der Kampf zwischen Tony Martin und Luke Rowe Tour de France 2019 2024, Març

Els dos corredors també van multar i van atracar punts UCI tot i afirmar que les coses van "tot bé" entre ells

Luke Rowe (Team Ineos) i Tony Martin (Jumbo-Visma) han estat expulsats del Tour de França 2019 després del final de l'etapa 17 després d'un incident entre els dos capitans de carretera durant la cursa del dia. La parella es va veure enfrontant-se diverses vegades a l'última pujada de la quarta categoria prop del final de l'etapa, i se'ls va demanar que es presentessin als comissaris de cursa a l'arribada a Gap.

Al final de l'etapa, Rowe va semblar tranquil quan va parlar amb els equips de televisió, va descartar l'incident com a res i va dir que "tot bé" entre ell i Martin.

No obstant això, el jurat de la cursa va tenir una visió molt diferent de l'incident i va decidir expulsar els dos pilots de la cursa. A la parella també se'ls va multar amb 1.000 francs i 50 punts UCI.

Quan f alten tres dies de curses difícils abans de l'alegre ball de diumenge per París a l'etapa 21, els dos equips de corredors trobaran a f altar els seus homes forts.

Rowe ha estat una part clau de la majoria de les victòries anteriors del Tour Team Sky/Ineos, mentre que Steven Kruijswijk trobarà molt a f altar el gran poder de Martin mentre aspira al podi final a París.

Sis corredors continuen lluitant per guanyar el Tour d'enguany i buscaran als seus equips el màxim suport possible ja que facin 11 ascensions més categoritzades, incloent-hi dos cims en les tres properes etapes.