Vídeo: Més de 1.000 corredors s'enfronten a un temps terrible a la cursa de 25 hores de Red Bull Timelaps

Vídeo: VOTV - Un miler d'atletes en una cursa de fons de Canovelles d'aniversari 2024, Abril

Vitus Pro Cycling guanya el premi general, ja que la pluja intensa i el vent posaven els corredors a prova

Més de 1.000 pilots van superar les proves meteorològiques i 25 hores de cursa per completar la cursa ciclista més llarga del món, la Red Bull Timelaps.

L'equip continental britànic Vitus Pro Cycling es va endur els honors generals, mentre que Bianchi Dama es va emportar el premi femení, ja que una barreja d'equips i pilots en solitari van lluitar contra la pluja intensa i el vent al circuit de 6,7 km a Windsor Great Park.

Clapham Chasers va aconseguir el premi mixt, mentre que George Kirkpatrick i Tamala McGee van impressionar per guanyar les competicions inaugurals en solitari.

Els guanyadors generals Vitus Pro Cycling, format pels corredors professionals Chris McGlinchey, Mikey Mottram, Frederik Scheske i Timony Torrie, es van endur els honors generals amb 148 voltes i una distància de 894 km, vuit voltes més que el seu rival més proper, Paria RT, tot i que els forts vents i les fortes pluges van assolar la cursa en gran part.

Tot i comptar amb el pilot del Team Ineos WorldTour Pavel Sivakov, l'equip "Ineos 3" només va poder ocupar el sisè dia tot i que el seu professional rus va cobrir vuit voltes al circuit més petit de 4,5 km durant l'hora de potència de la cursa a les 2 del matí.

A la cursa femenina, Bianchi Dima va vèncer a InternationElles i Specialized UK al segon i tercer lloc respectivament, recorrent 126 voltes i 768 km en el procés.

Parlant després de la carrera, el Mottram de Vitus va comentar com la cursa va resultar molt més difícil del que inicialment creia.

'Em va sorprendre la durada de la cursa. Vam començar tot fent estades de 60 a 90 minuts, però després, des de diumenge a primera hora, vam començar a fer torns de 2 hores només perquè tothom volia fer la seva última carrera i escalfar-se , va dir Mottram..

'Red Bull Timelaps és sens dubte més difícil del que espereu, però definitivament val la pena.'

Els resultats més impressionants de la cursa, però, van ser els de Kirkpatrick i McGee, que es van endur el premi en solitari masculí i femení.

McGee va completar 79 voltes completes a la cursa femenina, mentre que Kirkpatrick va cobrir 101 voltes gràcies a la decisió arriscada de no dormir durant tot l'esdeveniment.

'Òbviament, és molt de temps estar a la cadira. Vaig tenir el meu germà i el meu cosí aquí i, senzillament, no hauria estat possible sense el seu suport. Sempre em mantenien alimentat amb menjar i mantenien les ampolles plenes.'