Vídeo: Peter Sagan, el ciclista amb més guanys de 5 milions d'euros a l'any, segons l'informe

Vídeo: COC 8 YEAR ANNIVERSARY SPECIAL 2024, Abril

L'Equipe ha enumerat els 20 corredors amb millors guanys del pelotó professional i els seus salaris anuals

El sou de 5 milions d'euros a l'any de Peter Sagan amb Bora-Hansgrohe significa que és el pilot millor pagat del pelotó professional, segons un informe a L'Equipe.

El diari francès va publicar una llista dels 20 ciclistes de carretera més ben pagats del món i no va sorprendre que el tres vegades campió del món anés al primer lloc.

L'eslovac va vèncer el duo de Team Ineos Chris Froome i Geraint Thomas, que van completar el podi, ja que l'equip britànic dominava el top 10 amb cinc pilots.

S'informa que Sagan té un sou de 5 milions d'euros a l'any que paga en part el patrocinador de bicicletes Specialized. La marca nord-americana de bicicletes va ajudar a portar Sagan a l'equip alemany WorldTour el 2017 oferint-se a contribuir al seu salari.

Froome, set vegades guanyador del Gran Tour, ocupa el segon lloc de la llista i guanya 4,5 milions d'euros a l'any, un milió més que Thomas, el sou del qual de 3,5 milions d'euros el fa tercer a la llista.

El gal·lès es va convertir en el tercer corredor millor pagat del món després de negociar un nou acord després de la seva victòria al Tour de França 2018.

Egan Bernal, que ocupa el quart lloc de la llista, és l'actual campió del Tour i company de l'equip Ineos, el contracte de cinc anys del qual, signat el 2018, es diu que val 2,7 milions d'euros anuals.

Sorprenentment, L'Equipe ha informat que el candidat al Grand Tour italià Fabio Aru s'emporta el cinquè sou més alt del pelotó professional amb el seu equip dels Emirats Àrabs Units-Team Emirates que li paga 2,6 milions d'euros a l'any. Això malgrat que l'italià pateix una lesió i no ha guanyat cap cursa des de l'etapa 5 del Tour 2017.

El sou de 2,5 milions d'euros del superdomèstic del Team Ineos Michal Kwiatkowski el fa sisè, mentre que Julain Alaphilippe de Deceuninck-QuickStep, Alejandro Valverde de Movistar, Vincenzo Nibali de Trek-Segafredo i el grup Ineos de l'equip, va informar Richard Carpaz10. guanya més de 2 milions d'euros anuals.

Més avall a la llista, és interessant assenyalar que L'Equipe informa que Tom Dumoulin té un contracte d'1,8 milions d'euros a l'any amb el nou equip Jumbo-Visma, 200.000 euros menys que el seu company Primoz Roglic..

Nairo Quintana és el corredor més ben pagat fora del World-Tour amb Arkea-Samsic pagant al colombià 1,9 milions d'euros.

Val la pena assenyalar que aquests eren els sous base dels corredors i que molts tindran bonificacions de victòria importants incloses al seu contracte i guanyaran a través d'avals i patrocinis personals. Un exemple notable d'això va ser Philippe Gilbert durant la seva estada a Deceuninck-QuickStep.