Taula de continguts:

Vídeo: Mathieu van der Poel reconeix els darrers 100 km de París-Roubaix abans del debut a la cursa

Vídeo: 🏊‍♂️ Alain Bernard; Exister c'est inspirer.#35 2024, Març

Com podeu esperar, el triple campió del món de ciclocròs també es va endur alguns KoMs de Strava

Mathieu van der Poel i una selecció dels seus companys d'Alpecin-Fenix van passar el dilluns al matí fent un reconeixement dels darrers 100 km de París-Roubaix.

El triple campió del món de ciclocròs va liderar el camí mentre el ProTeam de segon nivell es preparava per al Monument empedrat que s'ha reprogramat d'abril al diumenge 25 d'octubre.

Van der Poel havia planejat originalment la seva temporada 2020 al voltant dels Jocs Olímpics de Tòquio i competir per l'or a l'esdeveniment de ciclisme de muntanya de fons.

No obstant això, a causa que els Jocs es van ajornar fins al 2021 com a conseqüència de la pandèmia de coronavirus i la possibilitat que es descartés una invitació al Tour de França d'última hora, Van der Poel va reorientar el seu enfocament cap a les curses dels Monuments.

Alpecin-Fenix ha rebut invitacions a Milà-San Remo, la Volta a Flandes, París-Roubaix i Lieja-Bastogne-Lieja, cosa que li permet al jove de 25 anys l'oportunitat de competir a tots els Monuments excepte Il Lombardia.

Van der Poel, juntament amb 15 dels seus companys d'equip, va veure dilluns els darrers 100 km de París-Roubaix amb l'equip preparat per recórrer el recorregut de la Volta a Flandes dimarts i el recorregut Gent-Wevelgem dimecres com a part del seu camp d'entrenament a prova de coronavirus.

Amb el ben valorat ciclista de muntanya Sam Gaze, el britànic Alex Richardson i el campió nacional belga Tim Merlier, l'arxiu Strava de Van der Poel demostra que va fer la reconeguda a un ritme just, mostrant-nos les seves capacitats quan va cal.

Per exemple, va agafar el sector pavimentat de cinc estrelles de l'Arenberg Forrest a una velocitat pràcticament tranquil·la de 32,3 km/h, la qual cosa li va donar un temps de segment 40 segons més lent que Daniel Oss i el recent guanyador de la cursa Philippe Gilbert, que va aconseguir velocitats mitjanes de 38 km/h en les darreres edicions de la cursa.

Imatge
Imatge

No obstant això, Van der Poel va mostrar la seva destresa al sector de Pavé Bourghelles à Wannehain, d'1,18 km de llarg, on va establir un nou Strava KoM en un temps d'1 minut i 40 segons, 2 segons més ràpid que el temps anterior marcat per Deceuninck. -Iljo Keisse de QuickStep. Va ser un sprint que va veure Van der Poel treure 491W, un esforç similar al que fa en moltes curses de ciclocròs.

I tot i que el viatge de reconeixement de Van der Poel amb prou feines va encendre el món amb estadístiques increïbles, ens va demostrar que les curses de ciclisme realment no són tan llunyanes, els corredors comencen a estar en plena forma per afrontar el que serà un una temporada molt intensa i que el ciclista més ben valorat del món debutarà a la primera París-Roubaix que tindrà lloc a finals de tardor.