Seleccions masculines de Gran Bretanya anunciades per als Campionats del Món

Vídeo: Seleccions masculines de Gran Bretanya anunciades per als Campionats del Món

Vídeo: REACTION Marco Mengoni - Due Vite 🇮🇹 ITALY 🇮🇹 Eurovision 2023 Grand Final (SUBTITLED) Reacción 2024, Abril

Tom Pidcock rep una convocatòria per competir a Imola aquest setembre

British Cycling ha anunciat els pilots seleccionats per competir als Campionats del Món d'Imola, Itàlia. Els mundials tindran lloc del 24 al 27 de setembre, i Tom Pidcock, de 21 anys, va anunciar que ha estat seleccionat per a la cursa de carretera juntament amb James Knox, James Shaw, Hugh Carthy, Luke Rowe i Matt Holmes..

A la contrarellotge, la Gran Bretanya estarà representada per Geraint Thomas i Alex Dowsett.

Originalment previst per tenir lloc a Suïssa, els canvis en les regles relacionades amb les reunions massives allà van obligar a traslladar les curses amb poca antelació. Ara està previst que tinguin lloc a les mateixes dates però dins i als voltants del circuit de curses d'automòbils d'Imola a Itàlia.

A més de traslladar els Campionats del Món, la UCI va decidir eliminar tots els esdeveniments juvenils i sub-23 de la programació i deixar-los disputar l'any vinent.

L'any passat, Pidcock va acabar un fort tercer a la cursa masculina sub-23 a Yorkshire. No obstant això, aquest any ha pujat per competir a la categoria Elit.

El recorregut muntanyós d'Imola s'hauria d'adaptar al jove campió de ciclocròs: podeu consultar les rutes de curses revisades del Campionat del Món aquí.

A principis d'aquest mes es va anunciar L'equip femení de carretera format per Lizzy Banks, Alice Barnes, Hannah Barnes, Lizzie Deignan, Anna Henderson, Anna Shackley, juntament amb les dues inscripcions contrarellotge de Lizzy Banks i Alice Barnes.