Curs dur de Gravesend per acollir els nacionals de ciclocròs 2019

Vídeo: Curs dur de Gravesend per acollir els nacionals de ciclocròs 2019

Vídeo: A face lucrurile grele ușoare este greu - DoK Talks #145 2024, Maig

Campionats nacionals de ciclocròs al Gravesend Cyclopark el 2019

British Cycling ha anunciat que els Campionats Nacionals de ciclocròs 2019 s'acolliran al Cyclopark de Gravesend, Kent. Els campionats tindran lloc del 12 al 13 de gener al centre de ciclisme dissenyat específicament per a les curses de carretera en circuit tancat i els esdeveniments de ciclocròs.

Discorre paral·lel a l'autopista A2, el circuit és famós per les seves dures condicions, amb vents forts sovint un factor a causa de la naturalesa exposada del recorregut i la proximitat a l'autopista.

El circuit, que també acull una prova del Trofeu Nacional, és conegut pel seu caràcter especialment exigent i tècnic.

Amb una pujada de graons de grava, pujades pronunciades i una secció tècnica de camber complicada, el curs ha reclamat sovint fins i tot els genets més experimentats.

La trobada del Trofeu Nacional 2017 va veure diversos accidents forts, inclòs un pilot que va trencar el seu quadre per la meitat durant la cursa.

Tot i estar a un any de distància, és probable que els actuals campions nacionals Helen Wyman (Xypex-Verge Sport), Tom Pidcock (Telenet-Fidea Lions) i Evie Richards (Trek Factory Racing) tornin a defensar els seus títols.

A principis d'aquest mes, a Sunderland, els tres van aconseguir agafar les franges nacionals amb relativa facilitat.

Pidcock va aconseguir allunyar els seus rivals aviat, guanyant en solitari per fer-se amb el títol sub-23 masculí. Més tard aquell dia, Wyman va guanyar el seu desè títol femení després d'haver lluitat amb Nikki Brammeier (Mudiita) durant la major part de la cursa.

Richards va produir, sens dubte, el viatge més fort dels campionats, va anar en solitari a la primera volta i finalment va guanyar per un marge considerable per aconseguir el títol femení sub-23.