Ciutats amfitriones anunciades per al Tour de Yorkshire 2020

Vídeo: Ciutats amfitriones anunciades per al Tour de Yorkshire 2020

Vídeo: China Railways vs India Railways - This is truly shocking... 🇨🇳 中国vs印度。。。我震惊了 2024, Maig

Quatre noves destinacions per acollir etapes l'any vinent mentre Harrogate fa un pas enrere

Quatre noves ciutats i pobles, incloses Skipton i Huddersfield, debutaran com a amfitrions del Tour de Yorkshire 2020. Benvinguts a Yorkshire i l'organitzador de la cursa ASO van anunciar divendres al matí l'inici i l'arribada de l'etapa de la sisena edició de la cursa que tindrà lloc del dijous 30 d'abril al diumenge 3 de maig de 2020.

Al costat de Skipton i Huddersfield, s'ha anunciat que la ciutat costanera de Redcar i la ciutat comercial de Leyburn acolliran l'inici o l'arribada d'una etapa el 2020 per primera vegada.

Skipton ha estat un esdeveniment habitual per al ciclisme professional, ja que ha vist passar pels seus carrers el Campionat del Món, el Tour de França i tres Tours de Yorkshire, però aquesta serà la seva primera experiència d'acollir una etapa. Leyburn també va acollir el Campionat del Món al setembre, però ara tindrà l'oportunitat de celebrar una etapa.

Redcar, a només 11 km al nord-est de Middlesborough, farà la seva primera aparició a la cursa i també reclamarà el rècord del punt més al nord que el Tour de Yorkshire hagi visitat mai.

La nova ubicació definitiva d'Huddersfield també tindrà el seu primer tast del Tour de Yorkshire tot i que ja va veure passar el Tour de França el 2014.

En unir-se a les noves ubicacions, Halifax, Barnsley i Beverley tornen, mentre que l'acabament final habitual a Leeds també es farà.

Fidel a la seva paraula, Harrogate estarà absent per a l'edició del 2020 després que les autoritats locals i els residents decidís que "necessitava un descans del ciclisme" després d'acollir els Campionats del Món a principis d'any.

A partir de l'any vinent, el Tour de Yorkshire formarà part de la UCI ProSeries com a cursa 2. Pro, un nou format de classificació que li permetrà guanyar l'estatus més alt possible per a una cursa fora del WorldTour.

Parlant durant el llançament, Peter Dodd de Welcome to Yorkshire va parlar de l'emoció d'anunciar nous amfitrions d'escenari.

'Sempre és emocionant revelar les ubicacions d'amfitrió del Tour de Yorkshire i aquest any no és una excepció. Estem encantats que Huddersfield, Leyburn, Redcar i Skipton debutin cadascun, ja que sempre ens esforcem per portar la nostra cursa a noves parts d'aquest gran comtat , va dir Dodd.

'La resta d'ubicacions ja s'han demostrat com a destinataris més que dignes i no podem esperar a visitar-les també.'

El director de l'ASO, Christian Prudhomme, va continuar elogiant la cursa pel seu ràpid creixement en un període de sis anys.

"El Tour de Yorkshire és una autèntica història d'èxit i ara és una de les curses amb més assistència i més dramàtiques del calendari ciclista", va dir Prudhomme.

"Estem encantats de treballar en associació amb un equip tan gran a Welcome to Yorkshire i sé que les nostres vuit ubicacions d'inici i d'arribada oferiran un veritable espectacle el 2020."