Tom Pidcock domina els nacionals abans dels campionats del món de ciclocròs

Vídeo: Tom Pidcock domina els nacionals abans dels campionats del món de ciclocròs

Vídeo: Trial Bike Epic Stunts Gameplay 🎮📲🏍 Part 2 2024, Maig

Amb tots menys 14 pilots, Pidcock mostra un bon estat de forma per davant dels mundials d'aquí a tres setmanes

Tom Pidcock va aconseguir una segona victòria consecutiva de ciclocròs als Campionats Nacionals Britànics, posant un marcador per als propers Campionats del Món.

El jove de 21 anys va aconseguir una còmoda victòria al recorregut de Shrewsbury, malgrat una caiguda a la primera volta, i finalment va vèncer el seu rival més proper, Ben Tulett, per un marge de 2 minuts i 4 segons. El company d'equip de Trinty Racing de Pidcock, Cameron Mason, va completar el podi 11 segons més a la deriva.

En acabar segon a la general, el rendiment de Tulett va ser prou bo per assegurar-se a l'actual campió del món júnior el títol sub 23. Tot i ser major d'edat, Pidcock ja no era llegible perquè el títol ja havia pujat al nivell Elit.

En perdre una caiguda a prop de la línia de sortida, Pidcock es va fer la vida difícil després de caure contra un pal a la primera volta. Aconseguint recuperar-se, va aconseguir una avantatge de vuit segons sobre Tulett i Thomas Mein.

Mein finalment es va esvair per ser superat per Mason mentre Pidcock avançava, donant voltes a tots menys a 14 dels 69 finalistes.

Fent el seu rendiment dominant endavant, Pidcock adoptarà aquesta forma abans del Campionat del Món de Dubendorf, Suïssa d'aquí a tres setmanes.

Competirà a l'esdeveniment Elite per primera vegada a la seva carrera enfrontant-se al campió vigent Mathieu van der Poel.

Si bé Van der Poel és, amb diferència, el clar favorit per a la samarreta de l'arc de Sant Martí, Pidcock confia tranquil·lament en col·locar-se entre els cinc primers classificats i potencialment afectar el podi.

"La meva forma és bona, que bé no n'estic massa segur, però avui m'anava força bé i segur que puc aprofitar-ho", va dir Pidcock.

'Ara és el final de la temporada empresarial. Vull anar-hi [Dubendorf] i aconseguir un podi, però tothom estarà al capdavant del seu joc. Estaria content amb els cinc primers, però pot passar qualsevol cosa.'

En la prova femenina, van ser les corredores sub23 les que van tornar a brillar. Harriet Harnden es va endur tant el títol Elit com el Sub23, superant Bethany Crompton i Anna Kay al premi.

El títol júnior masculí el va prendre Rory McGuire i el juvenil femení per Millie Couzens.