Vídeo: Huub-Wattbike estableix un nou rècord de persecució individual

Vídeo: Huub Wattbike - Cycling's David vs Goliath Story | inCycle 2024, Maig

Archibald elimina quatre dècimes de l'esforç de Jack Bobridge al nivell del mar

John Archibald de Team Huub-Wattbike ha establert un nou rècord mundial a nivell del mar per a la persecució individual de 4m 10.17s.

Dimecres, en cursar al Swiss Track Cycling Challenge, l'escocès va fer volar la competició amb una mitjana de 57,5 km/h en la distància de 4 km i va reduir quatre dècimes del rècord original que ostentava l'australià Jack Bobridge el 2011.

El temps d'Archibald també va eclipsar el rècord britànic de la forma 4.11.11 que havia estat durant 22 anys, establert per Chris Boardman als Campionats del Món de 1996.

El temps fenomenal del pilot de la Huub-Wattbike es va demostrar en una classe pròpia en el repte amb el seu competidor més proper, el doble de campió del món de 23 contratemps, Mikkel Berg, a cinc segons complets a la deriva.

Si bé el temps d'Archibald li dóna un rècord a nivell del mar, no va ser suficient per aconseguir el rècord absolut que ostenta el company d'equip nord-americà Ashton Lambie.

El millor temps del món de Lambie de 4:07:02 es va establir a una altitud d'1.888 m durant els Campionats Panamericans a principis d'aquest any. El temps d'Archibald és prou bo per asseure's com el segon temps més ràpid de la història.

Tant Archibald com Lambie formen part del nou equip de pista Huub-Wattbike que recentment ha alterat la configuració normal del ciclisme en pista.

L'equip amb seu al Derby Velòdrom ha rebutjat l'statu quo de les curses sota una configuració nacional en lloc d'operar com un equip comercial.

Entre la seva plantilla hi ha el campió del món de pistes Charlie Tanfield, el germà Harry del WorldTour i el múltiple campió nacional Dan Bigham.

A la competició de la Copa del Món UCI de ciclisme en pista de la setmana passada a Londres, l'equip va guanyar un primer gran cuir cabellut i va vèncer la selecció belga.