Vídeo: Les curses professionals tornen al circuit històric de Brooklands amb la Gran Final de la Tour Series

Vídeo: GDC 2018 Features Reel | Unreal Engine 2024, Maig

El primer circuit de carreres d'automòbils del Regne Unit dissenyat específicament per acollir curses de ciclisme com va fer l'any 1907

Les curses de bicicletes del Regne Unit tornaran a les seves arrels amb l'anunci que la gran final de la sèrie Tour al maig tindrà lloc a l'històric circuit de curses de Brooklands.

Tant la sèrie masculina com la femenina culminaran al recinte de Surrey, que va funcionar com a camp d'aviació, pista de curses d'automòbils i lloc de curses ciclistes durant tot el segle XX.

Els dos esdeveniments tindran lloc el dissabte 25 de maig i donaran l'oportunitat als aficionats de veure com els millors professionals nacionals britànics lluiten al voltant del circuit d'1,4 km d'aeròdrom, que fa temps que no hi ha curses de bicicletes..

Aquests dies, el lloc funciona com a museu i parc comunitari, però Hugh Roberts, de SweetSpot, espera que la reintroducció de la bicicleta a Brooklands pugui fer que torni a ser un esdeveniment permanent al calendari.

'Estem encantats de treballar amb el Consell d'Elmbridge i els nostres altres grups d'interès clau per tal de crear el que esperem que es converteixi en un esdeveniment anual del ciclisme, a més de cridar l'atenció sobre Brooklands, la seva història i la contribució que va fer. a les curses de motor i el ciclisme , va dir Roberts.

'Esperem que la gran final de la sèrie OVO Energy Tour torni cada any a partir d'ara, això seria un somni fet realitat.'

La pista de Brooklands es va construir l'any 1907 i va ser el primer circuit de carreres d'automòbils construït específicament al Regne Unit, així com un dels primers aeròdroms del Regne Unit.

L'aeròdrom també va funcionar com a pista per a curses ciclistes, que aleshores no estava permesa a les carreteres obertes. El setembre de 1907, la pista va acollir un esdeveniment de participació massiva de 100 milles, que va servir com a precursor dels esdeveniments freqüents de la pista fins a la dècada de 1930.

El 1933, Brooklands va organitzar una cursa de prova de 100 km al seu circuit que es va utilitzar per seleccionar un equip per als Campionats del Món celebrats a Montlhery, França més tard aquell any.

Brooklands s'uneix a Redditch, Motherwell, Aberdeen, Durham i Birkenhead com a escenaris confirmats per a la Tour Series 2019, tot i que la sisena i penúltima cursa encara no s'ha confirmat.

La sèrie Tour veu els corredors competint en equips, amb punts atorgats a cada esdeveniment en funció del temps acumulat de tots els corredors de l'equip en lloc de les seves actuacions individuals. Totes les curses no tenen entrada i són gratuïtes, i també es retransmetran per televisió a ITV4.