Jakob Fuglsang abandona el Tour de França després d'un accident a l'etapa 16

Vídeo: Jakob Fuglsang abandona el Tour de França després d'un accident a l'etapa 16

Vídeo: Last kilometer - Stage 1 - Tour de France 2019 2024, Maig

Jakob Fuglsang, que va participar al Tour de França 2019 com un dels favorits, s'ha vist obligat a abandonar la cursa

Jakbon Fuglsang (Astana) ha abandonat el Tour de França 2019 després d'haver caigut a l'etapa 16. El danès va caure en el que hauria d'haver estat un dia senzill per als corredors de la Classificació General, però va demostrar el contrari quan l'accident va posar fi a la seva carrera..

Amb el seu equip reunit al seu voltant per portar el seu líder de cursa de tornada al pelotó, els signes que la cursa de Fuglsang podria haver acabat van començar a mostrar-se mentre es va treure el casc i es va quedar atortat.

A mesura que les càmeres de la cursa es van quedar a Fuglsang, es va dirigir cap als vehicles mèdics i la seva carrera va acabar.

Amb uns 25 km per al que s'espera que sigui un sprint, el pelotó va continuar el seu camí cap a la línia de Nimes.

Malgrat una forta campanya de primavera i molt parlar de la seva condició com un dels favorits, Fuglsang va entrar al segon dia de descans després de 15 etapes en el novè lloc, a 5:27 de Julian Alaphilippe amb la samarreta groga.

Tot i que Alaphilippe està descomptat, seguint la suposició cada cop menys segura que s'allunyarà del podi l'última setmana de la cursa, Fuglsang encara estava a 3:37 de Thibaut Pinot en la quarta posició actual de la general.

S altar tants llocs i recuperar tant de temps hauria estat una gran pregunta si Fuglsang hagués arribat al podi final a París.

Tot i així, podria haver estat amb la possibilitat de guanyar una etapa a les etapes finals de muntanya de la cursa. Independentment, ja sigui al primer lloc de la general o amb prou feines reduint el temps a la part posterior, mai no és agradable veure que la cursa de ningú s'acabi a causa d'una lesió o una mal altia.