Vídeo: El corredor de Lotto-Soudal Bjorg Lambrecht mor després d'un accident a la volta a Polònia

Vídeo: EL MOMENTO EXACTO DE LA MUERTE DEL CICLISTA BJORG LAMBRECHT 2024, Maig

El genet belga de 22 anys va ser reanimat i transportat a l'hospital, però lamentablement va morir

Bjorg Lambrecht, pilot belga de Lotto Soudal de 22 anys, ha mort després d'un accident a la Volta a Polònia, segons ha confirmat el seu equip.

Lambrecht es va estavellar a l'etapa 3 de la Volta a Polònia entre Chorzów i Zabre, amb informes que suggereixen que va colpejar un objecte de formigó, possiblement un desguàs o una columna, a uns 100 km de l'arribada.

Després de l'accident, el van reanimar i el van traslladar a l'hospital on va ser atès, però va morir més tard.

El seu equip, Lotto-Soudal, va enviar un missatge de condol a les 18:00 BST descrivint l'incident com "la tragèdia més gran possible".

El jove belga havia mostrat una promesa increïble durant les últimes temporades, acabant segon al Campionat del Món de carretera sub-23. Aquest any també ha guanyat la classificació juvenil al Criterium du Dauphiné.

La seva mort ha estat rebuda amb tristesa i missatges de condol a tot el món del ciclisme professional.