Taula de continguts:

Vídeo: Galeria: el millor de la Volta a Flandes 2018

Vídeo: Night 2024, Abril

Totes les millors imatges de la Volta a Flandes 2018, guanyada per Niki Terpstra. Fotos: fora de joc/Presse Sports

El Tour de Flandes 2018 va ser entretingut de veure i semblava tan difícil com mai de muntar, però en realitat potser no serà una de les edicions de la cursa que considerem una "èpica" en els propers anys. Tot i així, encara van sortir unes fotos fantàstiques dels llambordes i els bergs que fan que la ruta sigui tan interessant.

La victòria va ser per a Niki Terpstra (Quick-Step Floors), que es va allunyar dels seus rivals i va fer un pont fins a una escapada, va superar aquests tres corredors a l'Oude Kwaremont i va marxar, mantenint-se clar sobre el Paterberg.

Imatge
Imatge

Perseguint Terpstra va ser el jove Mads Pedersen. El pilot de Trek-Segafredo, de 22 anys, va mantenir el segon lloc i bona part de la xerrada posterior a la cursa no va tractar sobre el guanyador del dia sinó sobre aquest jove pilot.

Imatge
Imatge

A principis del dia, la victòria d'Anna van der Breggen a la Volta Femenina de Flandes va ser encara més dominant que la de Terpstra, però sembla que les fotos d'aquesta cursa no estan disponibles a través de la nostra agència habitual (ho seguirem intentant).

Imatge
Imatge

Aquest cap de setmana la millor cursa del calendari ciclista té lloc per les carreteres empedrades del nord de França amb l'edició 2018 de Paris-Roubaix.

Com Flandes, Roubaix es mostrarà de principi a fi a Eurosport, així que oblideu-vos de la cursa del club dominical només per aquesta vegada i poseu-vos còmode per veure-ho tot un dia.