Vídeo: Giro d'Italia 2018: Aru es va acostar 20 segons per redacció il·legal a contrarellotge

Vídeo: Я исследовал заброшенный итальянский город-призрак - сотни домов со всем, что осталось позади. 2024, Maig

Tres equips dels Emirats Àrabs Units van atracar el temps mentre l'UCI reprimeix la redacció

Quan creieu que un resultat sembla massa bo per ser cert, normalment resulta que és així. Després d'una actuació de contrarellotge, literalment per Tony Martin, al Giro d'Itàlia d'ahir, Fabio Aru (Emirats Àrabs Units-Team Emirates) s'ha trobat a parar 20 segons per dibuix il·legal d'una moto.

L'italià va sorprendre a molts ahir quan va creuar la línia a l'etapa 16 a només 37 segons del guanyador de la cursa, Rohan Dennis (BMC Racing).

No conegut com a especialista en contrarellotge, Aru també s'havia trobat sense forma durant tot aquest Giro, començant el dia gairebé 25 minuts per sobre del líder de la cursa Simon Yates (Mitchelton-Scott).

Així que quan l'italià va acabar l'etapa en sisena posició, moltes preguntes van fer sobre l'actuació.

Un cop acabada la cursa, el comissari en cap de la cursa Randall Shafer va anunciar que els jutges de la UCI havien decidit atracar Aru durant 20 segons a causa del dibuix il·legal d'una moto policial. Aquesta decisió es va prendre després d'una revisió de diverses imatges de televisió.

Shafer va comentar: En teníem alguns que eren significatius i d' altres que no ho eren tan significatius. I alguns que volem fer complir el fet que estem veient i que la televisió està mirant, que els mitjans ho estan mirant i que el públic ho està mirant.'

Aru va ser un dels tres pilots dels Emirats Àrabs Units que van rebre sancions a l'escenari. Diego Ulissi i Valerio Conti van rebre multes de 2 minuts amb Conti suposadament redactant Ulissi per a parts importants del curs.

Ben Hermans (Israel Cycling Academy), Mads Pedersen (Trek-Segafredo) i Remi Cavagna (Quick-Step Floors) també van rebre sancions de 30 segons per infraccions de redacció.

Tot i que això no té cap influència real en la lluita per la Classificació General, oferirà una mica de consol a persones com Alex Dowsett (Katusha-Alpecin) i Chad Haga (Team Sunweb) que van pujar al sisè i setè lloc respectivament. l'escenari.

També hauria posat tranquil·la la ment de Martin, que de manera més o menys visible hauria de la seva incredulitat davant l'actuació d'Aru.

Lluny de la dubtosa actuació d'Aru, la cursa pel rosa va anar en contra de les prediccions de molts amb Yates suportant els ass alts de Tom Dumoulin (Team Sunweb) per mantenir un avantatge de 56 segons.

Mentrestant, amb un sòlid viatge de Chris Froome (Team Sky) el britànic va passar a la quarta posició del GC, a 39 segons de Domenico Pozzovivo (Bahrain-Mèrida) amb cinc etapes per jugar.