Terpstra's Direct Energie i Roompot Charles entre els comodins de Paris-Roubaix

Vídeo: Terpstra's Direct Energie i Roompot Charles entre els comodins de Paris-Roubaix

Vídeo: Wilier Triestina | Filante SLR x Team Total Direct Energie 2024, Maig

Cinc equips francesos i un retorn de Wanty-Gobert al Paris-Roubaix d'enguany

L'organitzador de Paris-Roubaix, ASO, ha confirmat els set equips comodí convidats a la cursa d'enguany, ja que Direct Energie de Niki Terpstra encapçala una llista dominada per la representació local.

A Direct-Energie s'afegiran quatre equips francesos de ProContinental que faran el tall per a la carrera d'un dia més gran de la temporada. Aquests equips són Cofidis, Delko Marseille Provence, Arkea-Samsic i Vital Concept.

La cursa d'enguany tindrà lloc el diumenge 14 d'abril i tot el que necessiteu saber sobre la cursa, inclòs el recorregut, es pot trobar aquí.

Podria haver-hi esperança d'arribar a un lloc alt per als equips ProContinental amb el campió del 2014 Terpstra ara per Direct Energie.

L'holandès va baixar del WorldTour durant la temporada baixa com a conseqüència de la incertesa financera de Deceuninck-Quick Step, tot i que continua sent un dels corredors de Cobbled Classics més destacats del pelotó.

El jugador de 34 anys, que aquest any ja ha fet un reconeixement dels darrers quilòmetres de la cursa, va guanyar la Volta a Flandes la temporada passada abans de quedar tercer a París-Roubaix una setmana després. També va guanyar els semi-clàssics E3 Harelbeke i Le Samyn a principis de la primavera passada.

L'equip al voltant de Terpstra també serà capaç amb Adrien Petit i Damien Gaudin, classificats entre els 10 primers de Roubaix, a la seva disposició.

Al costat d'aquesta selecció gal hi haurà Wanty-Gobert belga i l'equip holandès Roompot-Charles, que es van fusionar amb Verandas Willems-Crelan durant l'hivern.

Wanty tornarà a la cursa després d'una absència de dos anys, mentre que Roompot-Charles tindrà a Lars Boom per convocar com a competidor viable.

El jugador de 33 anys ha seguit el mateix amb Terpstra, baixant al segon nivell del ciclisme per continuar amb la seva recerca de la victòria dels clàssics.

Boom ha guanyat anteriorment l'Eneco Tour i la Volta a la Gran Bretanya, tot i que la seva major victòria va arribar el 2014, quan va fer una etapa especialment humida i fangosa del Tour de França sobre els llambordes de Roubaix.

Una excepció notable de les invitacions de comodí de la cursa és Corendon-Circus. S'espera que l'equip de l'estrella del ciclocròs Mathieu Van Der Poel sigui convidat a la majoria de Cobbled Classics mentre el jove holandès fa el seu primer intent d'èxit significatiu a la carretera.

París Roubaix 2019: Equips