Remco Evenepoel, 20 anys, debutant al Grand Tour, quart favorit

Vídeo: Remco Evenepoel, 20 anys, debutant al Grand Tour, quart favorit

Vídeo: ✅ TOP 10 MEJORES CICLISTAS de 2021 🔥 – Alaphilippe, Richard Carapaz, EGAN Bernal 🌈 RANKING UCI 2021 2024, Maig

Els corredors d'apostes han posat un preu a Evenepoel l'1 de setembre per guanyar el Giro d'Itàlia al maig

L'ascens a l'estrellat de Remco Evenpoel des que es va unir al WorldTour ha estat estratosfèric. En només 12 mesos com a ciclista professional, el jove de 20 anys va esdevenir campió d'Europa de contrarellotge, Volta a Bèlgica i Clàssica Sant Sebastià quan era adolescent. A continuació, es va complementar amb el segon al Campionat del món de contrarellotge per al pilot Deceuninck-QuickStep.

Les seves actuacions totalment dominants com a júnior han començat a ser habituals entre els millors del món i l'exageració darrere d'Evenepoel està en augment.

Les seves accions han augmentat fins a tal punt que ara, encara a quatre mesos del seu debut en el Gran Tour al Giro d'Itàlia, les cases d'apostes han parpellejat i el van situar com a quart favorit.

Actualment, Evenepoel té el millor preu de només 16/1 amb Betway, mentre que Bet 365 ha cobert literalment les seves apostes posant-hi aquest jove amb talent ridícul a un baix 9/1.

Això vol dir que els corredors d'apostes i els apostadors estan donant suport a aquest debutant de la Maglia Rosa a una escala només superada pel campió defensor Richard Carapaz, el dos cops campió Vincenzo Nibali i l'anterior guanyador de la Vuelta a Espanya Simon Yates.

De fet, els corredors d'apostes han escurçat les probabilitats d'Evenpoel més baixes que qualsevol altre corredor que encara no hagi guanyat un Grand Tour.

Actualment, el campió de Lieja-Bastogne-Lieja Jakob Fuglsang, l'antic podi del Tour de França Romain Bardet i l'experimentat candidat al Grand Tour Rafal Majka estan tot preparat amb més probabilitats.

Per posar-ho en perspectiva, actualment podeu aconseguir que Geraint Thomas guanyi un segon Tour de França al juliol i més probabilitats que Greg van Avermaet, Philippe Gilbert i John Degenkolb guanyin un segon Paris-Roubaix.

Evenepoel anirà al Giro de maig, que comença a Budapest, Hongria, amb dos objectius: descobrir com és córrer un Grand Tour i competir en les tres contrarellotges individuals de la cursa.

La primera de les tres contrarellotges arriba a l'etapa 1, una ruta plana de 9,5 quilòmetres pel centre de la ciutat de Budapest, que ofereix una oportunitat primerenca perquè els millors provadors es posin la samarreta rosa.

Evenepoel es troba entre els favorits per aconseguir la victòria d'etapa el dia inaugural, però s'enfrontarà al doble campió del món de contrarellotge Rohan Dennis. L'australià és l'únic pilot que ha guanyat l'Evenepoel en una contrarellotge individual des del juny passat.

Evenepoel està disputant actualment la Vuelta a San Juan. Actualment està al capdavant de la cursa després d'haver guanyat la contrarellotge de l'etapa 3 per 32 segons a Filippo Ganna de l'equip Ineos, que corre per a la selecció italiana.