Tom Pidcock sorprès de convertir-se en "el segon millor del món en ciclocròs"

Vídeo: Tom Pidcock sorprès de convertir-se en "el segon millor del món en ciclocròs"

Vídeo: Tom Pidcock sorprès de convertir-se en
Vídeo: Я никогда не ел такой вкусной курицы в соусе!!! Рецепт за 10 минут! 2024, Maig

El jove de 20 anys va acabar segon al Campionat del Món d'elit de ciclocròs darrere de Mathieu van der Poel

Tom Pidcock ha expressat la seva sorpresa per convertir-se en el "segon millor del món en ciclocròs" després de guanyar la plata darrere de Mathieu van der Poel als Campionats del Món.

El jove de 20 anys va fer una cursa experta en el seu debut a nivell d'elit, evitant l'equip belga per ocupar el segon lloc del dia, acabant darrere del triple campió Van der Poel.

Després de creuar la meta a Dufendorf, Suïssa, Pidock va explicar com el resultat va superar les seves expectatives per als campionats.

'Per ser sincer, no pensava que seria tan fort. Coneixia aquest curs i aquestes condicions m'adaptarien. Va ser increïble , va dir Pidcock.

'Avui sóc el segon millor del món en ciclocròs. És irreal. Mathieu és un dels millors pilots del món, i avui he estat segon darrere seu. És increïble.'

Mentre Van der Poel va fugir amb el seu emfàtic lideratge des de la primera volta, Pidcock va lluitar durament a les primeres voltes al costat del quart belga Michael Vantournout, Toon Aerts, Eli Iserbyt i Wout van Aert.

A la pista tècnica fangosa, Pidcock va llançar un atac punyent a la tercera volta de set per distanciar-se de la resta. Inicialment, Iserbyt va seguir l'atac abans de caure.

Pidcock va perseverar amb els seus esforços, i finalment va creuar la meta 1 minut 20 segons per darrere de Van der Poel i 25 segons per davant d'Aerts que va completar el podi.

El seu resultat va permetre a Gran Bretanya aconseguir la seva primera medalla d'elit de ciclocròs masculí. També va ser la primera medalla britànica d'elit als Campionats del Món de ciclocròs des del bronze d'Helen Wyman a Hoogerheide el 2014.

Pidcock va aconseguir la primera medalla del món d'elit tot i ser elegible per competir a la categoria sub-23. No obstant això, després d'haver guanyat el títol sub-23 la temporada passada, Pidcock va decidir pujar al nivell d'elit per enfrontar-se als millors del món. Pidcock va dir que va ser una decisió correcta.

"M'hauria pogut quedar a l'U23, hauria estat més fàcil, però al final estic al podi entre les elits, és molt agradable", va explicar Pidcock.

'També és estrany perquè vaig estar mal alt tota la setmana. Des de dimarts no he muntat realment, però potser m'ha anat bé. Potser hauria d'estar mal alt més sovint.'

A principis del cap de setmana, la britànica Anna Kay s'ha assegurat l'única altra medalla en aconseguir el bronze a la cursa femenina sub-23 per darrere de la francesa Marion Riberolle i de l'hongaresa Kata Vas.

Imatge: Trinity Racing