Ed Clancy està decebut amb el resultat de la recerca d'equip

Vídeo: Ed Clancy està decebut amb el resultat de la recerca d'equip

Vídeo: Что мы узнали из 5 миллионов книг 2024, Abril

Ed Clancy diu que el mal rendiment de l'última volta va costar a l'equip GB la medalla d'or en la persecució per equips al Campionat del Món de Pista de Londres

A f alta d'una volta per a la final de persecució per equips masculí dels Campionats del Món de Pista, Gran Bretanya va tenir una avantatge de 0,143 segons sobre els seus rivals, Austràlia. Però quan va disparar el canó d'arribada va ser Austràlia qui havia guanyat amb un temps de 3:52.727, i els tres pilots britànics restants van tornar a casa 1.129 segons després. Hem parlat amb Ed Clancy per esbrinar què va passar en les etapes de tancament.

‘És difícil quan el perds així a l'última volta. Vaig fer dues bones voltes, però vaig ser jo qui vaig perdre la cursa. Vaig perdre la roda i, malgrat que m'havia compromès a fer dos grans girs des del principi, aquesta era l'estratègia i, malauradament, no sempre va segons el previst", va dir Clancy a Cyclist mentre estava en una sortida de bicicleta amb el seu equip comercial Condor-JLT.. "Ho analitzem tot, mirem qui ha anat bé a l'entrenament i realment crec que aquesta va ser la millor formació que vam tenir a la final".

L'equip de GB a l'última volta de la persecució per equips al Campionat del Món de Pista de Londres 2016

Clancy es va posar un disc a l'esquena en un estrany accident al Tour de Gran Bretanya l'any passat que va implicar recollir una maleta i es va veure obligat a operar-se. Durant un temps, ni tan sols sabia si podria reprendre la seva carrera ciclista, però després d'un període de recuperació de 12 setmanes es va trobar de manera notable a la llista per a la final de persecució per equips, juntament amb Sir Bradley Wiggins. Owain Doull i Jonathan Dibben.

'L'estratègia va ser fer una volta inicial de 12,5 segons (mitja volta) i lliurar l'equip en 14,0 segons (voltes completes), cosa que vaig detectar tot i no haver estat el primer home a l'entrenament des de la meva cirurgia d'esquena..'

Però Clancy suggereix que no esperava participar a la final en absolut: "Em van posar al final perquè Burkey [Steven Burke] va estar lluitant tota la setmana, així que va ser una mica una aposta [posant a Clancy a l'equip]. Però va funcionar bé.’

‘Vaig fer una bona estona a la meva segona volta i estava resant que fos això', diu sobre la seva part a la carrera. Però quan vaig tornar a veure el davanter en l'última volta, simplement no tenia les cames. Normalment, si estigués en plena forma, m'agrada pensar que podria haver llançat una mitja volta ràpida, tornar a entrar i aguantar, però ahir a la nit vaig intentar desfer-me del camí el més ràpid possible i posar-me a l'esquena., però no vaig poder aguantar. No em quedava res.'

"Encara vam anar tan ràpid com vam repassar tota la competició, però els australians ho van augmentar millor que nos altres i això va ser tot", conclou Clancy."Decebedor, per ser sincer, però si penses de què venim i on encara podem anar abans del juliol, crec que encara és força positiu."

El Campionat del Món de Pista encara no ha acabat, així que consulta la nostra guia per a la resta de les curses d'aquest cap de setmana aquí: Guia d'esdeveniments del Campionat del Món de Pista