Tom Pidcock amb l'esperança de pujar al Tour de Yorkshire amb l'equip Wiggins

Vídeo: Tom Pidcock amb l'esperança de pujar al Tour de Yorkshire amb l'equip Wiggins

Vídeo: Маленький щенок Бимка. Его просто оставили в лесу. 2024, Maig

Després de la confirmació del seu fitxatge per l'equip Wiggins, Tom Pidcock explica a Cyclist la seva intenció de fer la seva cursa a casa per a l'equip

Aquesta setmana s'ha confirmat que Tom Pidcock ha signat per córrer a la carretera amb el Team Wiggins el 2018, en una jugada que li permet continuar competint en ciclocròs amb els Telenet-Fidea Lions amb els quals ja ha estat competint aquesta temporada.

Després de la confirmació del que va anomenar el seu "secret pitjor guardat del 2017", vam parlar amb el recentment fitxat del pilot del Team Wiggins sobre els seus plans per a la temporada vinent i el que fa un jove campió de ciclocròs durant el Nadal. Pista: cursa 'cross.

"Vull que la meva primera cursa sigui el Tour de Yorkshire", diu el jove de 18 anys quan se li pregunta sobre el seu programa de carreres per a l'any nou.

L'equip Wiggins va estar absent del Tour de Yorkshire 2017 després d'haver perdut una invitació, però Pidcock té un pla de seguretat per si de cas.

"Vaig anar per Wiggins o per a l'esquadra de GB", diu. "Aquesta serà la meva primera cursa adequada, però podria fer algunes curses més petites abans. Encara no ho sé.'

L'edició 2018 de la primera cursa de cicles de Gran Bretanya inclourà un arribada al cim per primera vegada quan l'etapa 2 acabi sobre el famós Cow and Calf.

"Sé que una etapa acaba la vaca i el vedell, però no crec que aniré a guanyar l'etapa, crec que només m'aconseguiré", afegeix Pidcock quan se li pregunta si anirà a la glòria a la seva carrera de casa.

Amb victòries a nivell d'elit, veure'l, amb l'equip que sigui, lluitant per aconseguir fugides i moviments guanyadors d'etapa no sorprendrà ningú quan arribi la carrera.

Cavalcant amb Team Sky

En virtut de la reserva de corredors de British Cycling al mateix hotel que el Team Sky, Pidcock i altres van ser fotografiats amb l'equip del WorldTour i es va pensar que era allà per entrenar amb el vestit guanyador del Grand Tour, cosa que descarta.

'Vaig estar amb British Cycling, però estàvem al mateix hotel, així que la gent va pensar que estava amb Sky.

'El dia de la recuperació vaig muntar amb l'equip Sky, però a part d'això vam fer les nostres coses.'

Això va passar abans del seu fitxatge amb l'equip Wiggins, de manera que fins i tot hi va haver xerrada sobre que podria s altar directament al WorldTour, un moviment que possiblement no li hauria donat les mateixes oportunitats de muntar en ciclocròs i en carretera de la mateixa manera que ell. fa ara.

Nadal per a un corredor de ciclocròs

'Estic a Bèlgica per Nadal i, l'any nou, me'n tornaré a casa abans dels Campions Nacionals. Estic competint el dia de Nadal i tinc quatre curses durant aquest període.'

Aquesta agenda festiva ocupada forma part de la preparació del Campionat del Món de Ciclocròs que tindrà lloc als Països Baixos el primer cap de setmana de febrer.

'Tot s'està construint per als mons. Namur [on fa poc va guanyar una ronda de la Copa del Món UCI] va ser un recorregut semblant, així que va ser una mica de prova.'

Campió júnior vigent, Pidcock no defensarà aquest títol, sinó que disputarà la cursa sub-23, una categoria en la qual té un clar rival.

'Eli Iserbyt. Som ell i jo principalment. Els altres són una mica més inconsistents, així que sempre som ell i jo.'

Es va formar una rivalitat entre els dos al principi quan es van enfrontar cara a cara als Campionats d'Europa, el primer de Pidcock a nivell sub-23.

Iserbyt semblava creuar la línia de Pidcock mentre esprintava per la victòria, però el resultat es va mantenir i el pilot britànic es va conformar amb la plata.

"No sóc dels que guarda rancors", diu Pidcock. "Va passar, va ser una cursa."