Indian Pacific Wheel Race: Hall vs Allegaert al dia 5

Vídeo: Indian Pacific Wheel Race: Hall vs Allegaert al dia 5

Vídeo: Indian Pacific Wheel Race 2024, Maig

A mesura que continua la cursa de bicicletes autosuficient i sense parar per Austràlia, sembla que serà un duel entre Mike Hall i Kristof Allegaert

The Indian Pacific Wheel Race, una cursa de bicicletes autosuficient i sense parar a través d'Austràlia, arriba ara al seu cinquè dia, i dos titans del ciclisme ultra, Mike Hall i Kristof Allegaert, s'han afirmat com els de la cursa. favorits.

La cursa va començar el 18 de març a la ciutat de la costa oest de Fremantle, i entrant al cinquè dia (en el moment d'escriure aquest article), Kristoff ha fet uns 2.270 km força sorprenents. Hall ocupa el segon lloc a la carretera després d'haver recorregut 2.190 km.

El belga Kristoff ha guanyat tres vegades la Transcontinental, mentre que Mike Hall va guanyar la World Cycle Race inaugural (una cursa arreu del món) el 2012 i també ha guanyat altres esdeveniments ultra prestigiosos com el Tour Divide. i Trans-Am a Amèrica. El britànic també és l'organitzador en cap de la cursa transcontinental.

És la primera vegada que els dos pilots, àmpliament considerats com els dos millors pilots d'ultra del món, s'enfronten a una cursa, i va ser Kristoff qui es va allunyar d'hora, gaudint d'una experiència increïble. bon començament mentre Hall lluitava per mantenir el ritme enrere.

No obstant això, després de l'encreuament de la plana de Nullarbor, que acull un tram recte de 146,6 km de llarg, Hall havia reduït la distància a 30 km. Després de fer una pausa per dormir des d'aleshores, Kristoff s'ha avançat.

A mesura que la cursa continuï, serà interessant veure si Kristoff pot continuar el que ha estat un ritme sorprenent i si Hall té alguna cosa planejada per a un contraatac més endavant. Amb l'arribada a Sydney encara queda més de la meitat de la cursa, de manera que encara poden passar moltes coses a mesura que avança primer per la famosa Great Ocean Road, i després pels Alps australians, en el seu recorregut de 5.500 km a l'est..

Seguiu la cursa amb el seu sistema de seguiment en directe aquí: curvecycling.com.au/pages/indian-pacific-wheel-race.

I els comptes de Twitter i Youtube de la cursa aquí: @Indi_Pac i Curve Cycling Youtube.

O recolzeu els organitzadors i la cobertura de la cursa aquí.