Joaquim 'Purito' Rodríguez muntant la cursa de BTT Cape Epic

Vídeo: Joaquim 'Purito' Rodríguez muntant la cursa de BTT Cape Epic

Vídeo: Joaquim RODRIGUEZ OLIVER Best Of 2007-2013 2024, Maig

Antic pilot fent la cursa amb els colors de Bahrain-Mèrida

Joaquim Rodríguez participa actualment a la llegendària cursa de bicicleta de muntanya Cape Epic, amb els colors del seu patró, l'equip professional de Bahrain-Mèrida.

Rodríguez, que durant mesos l'any passat va ser objecte de moltes especulacions quan va decidir continuar o no la seva carrera com a pilot, finalment es va incorporar a Bahrain-Mèrida des de Katusha, i actualment treballa a l'equip com a membre de el personal tècnic i de tutories. Durant la seva carrera d'equitació, va aconseguir cinc podis GC a Grand Tours i va guanyar tant La Fleche Wallonne com Il Lombardia.

La cursa és una cursa de bicicletes de muntanya en parella que es celebra del 19 al 26 de març a Sud-àfrica, i Rodríguez està col·laborat amb el seu compatriota José Hermida, que va guanyar la plata als Jocs Olímpics d'Atenes de 2004 en bicicleta de muntanya..

"He tingut un començament fantàstic treballant amb el Bahrain Merida Pro Cycling Team i tinc moltes ganes de participar en un dels esdeveniments de bicicleta de muntanya més grans del món", va dir Rodríguez abans de començar. "Estic molt motivat i agraeixo l'oportunitat de formar equip i aprendre de José, un dels millors corredors de bicicleta de muntanya del món. El nostre objectiu és rendir al màxim nivell possible, i la nostra forma física recent ens hauria de posar en una posició molt competitiva. Però sobretot volem divertir-nos i gaudir d'aquesta nova aventura.'

La parella va quedar 45è al pròleg, amb gairebé 15 minuts per sota dels guanyadors, però després de la primera etapa, un esforç de 101 km amb 2.300 m de desnivell, han pujat a la 30a posició general.