Vídeo: La bicicleta de cursa final de Fabian Cancellara al Tour of Flandes subhastada per més de 13.000 £

Vídeo: New Tech Special: ЧЕТЫРЕ новых велосипеда Endurance | Эпизод шоу GCN. 179 2024, Maig

El Trek Domane va ser utilitzat per Fabian Cancellara en la seva darrera volta a Flandes

Una de les bicicletes de carrera de Fabian Cancellara de la seva darrera temporada s'ha venut a una subhasta per 13.708 £.

El Trek Domane SLR, ple de dorsals de Cancellara, adhesius de Trek-Segafredo i un adhesiu a la tija que indica les ascensions del Tour de Flandes, es va vendre a través del subhastador en línia Catawiki.

Imatge
Imatge

El 708 Trek Domane SLR de 13 £

Cancellara, que ha guanyat tres vegades tant la Volta a Flandes com a Paris Roubaix, finalment va quedar segon a la cursa davant Peter Sagan, però després de l'esdeveniment la seva moto va ser lliurada a la cadena de televisió belga Sporza com a part d'una competició.

Però amb el número, els adhesius i un esquema de pintura personalitzat que enumera totes les victòries de Cancellara's Classics, la bicicleta es va convertir en un article de col·leccionisme i, quan es va publicar al lloc de subhastes, va superar fàcilment el seu valor original. Les ofertes per a la bicicleta van començar per només 42 £, però es van vendre per 13.708 £ a, no és sorprenent, un belga.

"Cancellara és un dels ciclistes més grans de tots els temps", va dir Mark Borgman de Catawiki. "La seva carrera va acabar l'any passat després de demostrar una vegada més la seva condició gairebé intocable com a ciclista de contrarellotge quan va guanyar l'or a Rio de Janeiro. L'interès per la seva bicicleta va ser fantàstic, amb licitadors d'arreu d'Europa lluitant pel seu propi premi per convertir-se en el nou propietari. Finalment, l'oferta més alta va ser d'un fan del ciclisme belga.'