Vídeo: Tour of Britain 2018: Poels guanya a Whinlatter mentre Alaphilippe pren el lideratge de la cursa

Vídeo: Chris Froome: The Greatest Comeback In Cycling History? | Giro d'Italia 2018 | Stage 19 Highlights 2024, Maig

L'home de l'equip Sky demostra el més intel·ligent a l'ascens quan Roglic s'esvaeix de la disputa

Wout Poels (Team Sky) va cronometrar el seu atac a la perfecció a l'arribada al cim del Whinlatter Pass per aconseguir la victòria a la sisena etapa del Tour of Britain. Ha demostrat ser massa fort a l'últim quilòmetre per a Hugh Carthy (EF-Drapac) i Julian Alaphilippe (Quick-Step Floors) mentre va esprintar cap a la victòria d'etapa.

No obstant això, Alaphilippe va tenir un consol, ja que el seu segon lloc a l'etapa el va posar al capdavant de la cursa per davant de Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo), que va lluitar en l'última pujada del dia.

Alaphilippe va fer el seu moviment inicial quan f altaven 2 km per córrer amb només Roglic i Carthy capaços de reaccionar al canvi de ritme. Finalment, quan Roglic va començar a esvair-se, Alaphilippe va tornar a empènyer només per ser atrapat i arrodonit per un pacient Poels.

Roglic va acabar a la deriva del duo líder, perdent el lideratge de la cursa quan només quedaven dues etapes.

Demà, el pelotó es dirigirà a Mansfield en la penúltima etapa que hauria d'adaptar-se als velocistes que queden a la carrera.

The Queen Stage

Una actuació dominant de LottoNL-Jumbo en la curta contrarellotge per equips d'ahir al cim del Whinlatter Pass va impulsar Primoz Roglic al capdavant. Superar Quick-Step Floors per 16 segons va donar a l'eslovè un avantatge de sis segons sobre Julian Alaphilippe.

Avui, la cursa estaria experimentant un deja-vu, ja que la sisena etapa portava el grup des de les carreteres costaneres exposades de Barrow-in-Furness fins al cim del pas de Whinlatter, en el que seria l'etapa Queen d'enguany. carrera.

Amb un arribada al cim, era probable que avui es decidís el guanyador final de la cursa.

Començant el dia a la costa, el Quick-Step va olorar els vents creuats i immediatament va desplegar Iljo Keisse al front, que va marcar un ritme furiós. A la bogeria, es va aclarir una forta ruptura de Tony Martin (Katusha-Alpecin), Vasil Kiryenka (Team Sky), James Shaw (Lotto Soudal) i Connor Swift (Madison-Genesis).

Mentrestant, el líder de la cursa Roglic i segon del GC Alaphilippe va tenir una petita caiguda. Tots dos semblaven bé, però això sí que va veure que el ritme del pelotó es va alleujar lleugerament. Això va permetre als quatre líders guanyar un avantatge de dos minuts al pelotó i 50 segons d'avantatge en un grup de perseguidors més reduït amb 130 km encara per córrer.

Estacions de pànic al pelotó. Shaw estava només dos minuts a la deriva del GC i, amb Martin i Kiryenka, amenaçava el lideratge general. LottoNL i Quick-Step van avançar per reduir la diferència, però sorprenentment van decidir asseure's, el dia per davant encara era llarg.

Els quatre avançats es van establir en una màquina ben greixada, treballant un espai de poc menys de tres minuts. Swift estava arrasant els punts del KOM mentre Shaw pujava al GC virtual cap al lideratge.

Amb 40 km restants, la cursa havia tornat a reduir el descans a 90 segons mentre Quick-Step i Lotto continuaven amb el seu ritme implacable. Tots dos no estaven disposats a permetre que altres equips ajudessin, deixant el tema de l'escenari en les seves pròpies mans.

Va ser poc útil, compte. Els quatre caps s'estaven demostrant resistents, mantenint la distància a 1 minut 45. Això va obligar a Fernando Gaviria i Max Schachmann a buidar els tancs, fent que el descans gairebé a tocar en les 10 milles finals, perfectament preparat per a una batalla adequada a les vessants de Whinlatter Pass.

Abans de la base de la pujada, Direct-Energie es va unir a la festa del pelotó per motius desconeguts per a mi, ja que més equips van començar a aixecar el cap al capdavant. Martin va renunciar a la bona lluita quan el campió nacional Swift va disparar per davant dels altres.

Team Sky va liderar l'equip fins a Whinlatter Pass, mentre que Jungels i Alaphilippe van agafar la cursa pel coll, deixant fora Team Sky i la resta del grup, inclòs el líder de la cursa Roglic.

Alaphilippe va ser el primer a moure's, amb un atac prou fort com per bombardejar en Roglic. No obstant això, Poels va demostrar ser més intel·ligent, deixant-ho tard per atacar, i finalment va guanyar els honors de l'escenari.