L'acabat pla per a Lieja-Bastogne-Lieja podria jugar a les ocasions de Sagan

Vídeo: L'acabat pla per a Lieja-Bastogne-Lieja podria jugar a les ocasions de Sagan

Vídeo: Как была выиграна гонка - Джиро ди Ломбардия 2013 2024, Maig

No hi ha més Côte de Saint Nicolas a mesura que la ruta Lieja-Bastogne-Lieja es commociona

La petita ciutat d'Ans s'ha eliminat de la final de Lieja-Bastogne-Lieja, deixant un final pla que podria adaptar-se a Peter Sagan.

Els recorreguts de les curses masculines i femenines s'han publicat, ambdós recorreguts compartint els darrers 30 km fins a la nova meta. Ara les curses tornaran a la ciutat de Lieja per a una final al Boulevard d'Avroy, el mateix acabat utilitzat fins al 1991.

En rebutjar l'arribada a Ans, la via ja no s'acabarà a la pujada de la Cote de Saint Nicolas, l'última pujada classificada que superava els 4,5 km de l'antiga meta i sovint proporcionava una plataforma de llançament per als que no hi f altaven. un sprint final.

Això també suposa l'eliminació de l'última pujada no classificada d'1,5 km fins a l'arribada, sovint utilitzada pel quatre vegades Alejandro Valverde com a punt d'atac final.

En canvi, l'última pujada classificada a la cursa masculina caurà ara a 15 km de l'arribada amb la Cote de la Roche-aux-Faucons proporcionant un recorregut més planer fins a la final que podria adaptar-se a Michael Matthews i Sagan.

L'antic campió del món ha confirmat les seves intencions de competir per Lieja per primera vegada a la seva carrera en un campament per equips al desembre comentant: No l'havia competit mai abans, així que podria ser bo per a mi competir-hi. anys futurs.'

La cursa encara inclou la clàssica Cote de la Redoute entre les seves 11 ascensions classificades amb una distància total de 256 km.

L'edició de l'any passat la va prendre Bob Jungels de Deceuninck-Quick Step, que es va beneficiar d'un valent atac en solitari de 50 km per prendre el seu primer Monument de la seva carrera.

No obstant això, és possible que Jungels no assisteixi per defensar el seu títol després d'anunciar la seva atenció per centrar-se en els Cobbled Classics.

La cursa femenina també comptarà amb una final plana que podria acabar amb la dominació d'Anna Van Der Breggen a la cursa.

La campiona del món holandesa ha guanyat les dues edicions del clàssic demostrant ser una escaladora molt superior als seus rivals. Tanmateix, ara amb una final plana, corredors com Coryn Rivera (Team Sunweb) podrien frenar els atacs de Van Der Breggen i forçar un sprint final.

La ruta femenina serà de 138,5 km de Bastogne a Lieja amb cinc ascensions classificades al llarg del recorregut.

La cursa masculina també va confirmar els equips convidats a l'edició d'enguany amb un repartiment en invitacions de comodí entre els equips ProContinental francesos i belgues.

L'Arkea-Samsic de Warren Barguil ha rebut una invitació al costat de Cofidis, Direct Energie i Vital-Concept, mentre que Wanty-Gobert, Wallonie-Bruxelles i Sport Vlaanderen completen la representació belga.