Tom Pidcock es disposa a fitxar per Ineos Grenadiers

Vídeo: Tom Pidcock es disposa a fitxar per Ineos Grenadiers

Vídeo: Pinarello Dogma F Ричи Порте | Гоночный велосипед с ободным тормозом финишера на подиуме Тур де Франс 2024, Maig

El jove de 21 anys de Yorkshire està fent el seu esperat s alt al WorldTour

Segons els informes, els Ineos Grenadiers han signat l'estrella del ciclisme multidisciplinar Tom Pidcock.

Segons The Telegraph, el jove de 21 anys ha signat l'acord que es rumorejava des de fa temps per unir-se a l'equip britànic WorldTour el 2021 com a part d'un procés de reconstrucció del director de l'equip, Dave Brailsford.

Feia temps que circulaven rumors que Pidcock era un pilot desitjat per a diversos equips del WorldTour, inclòs Deceuninck-QuickStep, però va ser l'equip britànic qui va aconseguir la seva signatura. S'espera que Brailsford i els Ineos Grenadiers puguin fer un anunci oficial ja dilluns.

El ciclista nascut a Yorkshire ha impressionat en la bicicleta de muntanya, el ciclocròs i a la carretera, guanyant diversos títols de Campionat del Món en diverses disciplines.

Al febrer d'enguany, Pidcock va acabar segon en el seu debut d'elit al Campionat del Món de ciclocròs darrere de Mathieu van der Poel. Més recentment, va aconseguir la seva victòria més gran a la carretera fins ara, el Giro d'Itàlia sub-23, guanyant tres etapes en ruta per al Trinty Racing Team.

Pidcock també ha guanyat anteriorment la cursa Paris-Roubaix Espoirs i la contrarellotge del Campionat del Món júnior el 2017.

Ara probablement els interessos de Pidcock es dirigiran principalment a la carretera quan s'uneixi als Ineos Grenadiers com a part d'una nova generació de joves talents britànics a l'equip.

Al costat de Pidcock hi haurà Ethan Hayter i Tao Geoghegan Hart, que probablement formaran la columna vertebral jove britànica de l'equip a mesura que marxin el set vegades campió del Gran Tour Chris Froome.

El proper Pidcock serà el Campionat del Món de curses en carretera d'elit per a homes on el jove pilot liderarà Gran Bretanya a la pista d'Imola el diumenge 27 de setembre. Pidcock va ser escollit per a l'equip d'elit a causa de la cancel·lació de la cursa sub-23 com a resultat de la pandèmia de coronavirus en curs.