Equips confirmats per al Tour de Flandes 2018

Vídeo: Equips confirmats per al Tour de Flandes 2018

Vídeo: Люди с 1 до 100 Лет Сражаются за $500,000 2024, Abril

No hi ha lloc per a Wilier Trestina o Direct Energy; Wout van Aert's Veranda's Willems-Crelan donat lloc

S'han confirmat els equips del Tour de Flandes masculí de 2018 amb Wilier Trestina i Direct Energie, ambdós perdent les entrades de comodí i Willems-Crelan de Wout van Aert de Veranda ocupant el seu lloc.

Això significa que Sylvain Chavanel i Pippo Pozzato, tots dos antics subcampions de la cursa, es perdran muntar a Flandes en el seu darrer any abans de la jubilació, tot i que tots dos van acabar entre els deu primers el 2017, amb la cursa optant. pel potencial desconegut de van Aert.

El doble campió del món de ciclocròs debutarà al clàssic d'un dia amb un debut a París-Roubaix previst per a la setmana vinent.

Van Aert ha reestructurat intencionadament la seva temporada de ciclocròs 2018 al voltant d'un intent d'aquests dos Monuments, curses en les quals creu que pot destacar.

Aquests són objectius ambiciosos per al jove de 23 anys que encara no ha rodat molta carretera al nivell més alt.

El Willems-Crelan de Veranda també comptarà amb el veterà i antic guanyador en dues ocasions de Flanders Stijn Devolder com a possible pla b.

Es prestarà molta atenció a Vincenzo Nibali, que va anunciar que debutarà al clàssic empedrat aquesta primavera abans d'una temporada que se centra principalment en l'èxit de la cursa d'un dia.

Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) i Greg van Avermaet (BMC Racing) també seran els que s'hauran de veure, així com un equip de Quick-Step Floors que contindrà contendents com Zdenek Stybar, Niki Terpstra i el defensor defensor Philippe Gilbert.

Per a la cursa femenina, diumenge 1 d'abril, 24 equips fan el tall per a la clàssica empedrada. La cursa estarà dominada per forts contingents holandesos i italians que comptaran amb quatre i cinc equips respectivament.

Com era d'esperar, el campió defensor Team Sunweb encapçalarà la cursa, buscant guiar la jove nord-americana Coryn Rivera cap al seu segon títol de Flandes.

Rivera va aconseguir superar l'australiana Gracie Elvin, que aquest any intentarà millorar amb el seu equip Mitchelton-Scott. L'equip australià també tindrà entre les seves opcions l'antic guanyador de la cursa Annemiek Van Vlueten

Els ulls es posaran en Boels-Dolmans, que inclourà l'antiga guanyadora de la cursa Lizzie Deignan. L'equip holandès ha dominat en gran mesura els clàssics d'un dia durant anys anteriors i buscarà continuar amb el seu domini.

Més enllà de Deignan, l'esperança britànica recau en la germana Barnes, ambdues amb l'equip Canyon-SRAM. Hannah Barnes va aconseguir acabar un respectable 19è en el seu debut a la carrera.

L'equip registrat britànic Trek-Drops també s'ha guanyat un lloc a la cursa per tercer any consecutiu.

El Ladies Tour of Flandes 2018 tindrà lloc el diumenge 1 d'abril, abans de la cursa masculina. Els detalls del curs femení encara no s'han revelat.