Tour de Yorkshire 2018 aporta un impuls de 98 milions de £ a l'economia local

Vídeo: Tour de Yorkshire 2018 aporta un impuls de 98 milions de £ a l'economia local

Vídeo: History Of The World War by Francis Andrew March (Part 1 of 4) - FULL AudioBook 🎧📖 2024, Maig

Les xifres de visualització de la cursa a un màxim històric a mesura que l'esdeveniment continua creixent

El Tour de Yorkshire 2018 va impulsar l'economia del comtat en 98 milions de lliures i va ser observat a la vora de la carretera per més de mig milió de persones de fora de Yorkshire i de l'estranger.

La investigació de l'organitzador de la cursa ASO, la junta de turisme local i les emissores ITV i Eurosport revelen que la cursa de quatre dies celebrada al maig continua sent un esdeveniment d'èxit massiu i un gran impuls a la infraestructura de Yorkshire.

En total, la cursa va ser vista per 2,6 milions de persones a la carretera, amb 12,5 milions més mirant la cobertura televisiva a casa durant 20 hores de cobertura en directe, un 128% més que el 2017.

Durant la victòria en solitari de Stephane Rossetto (Cofidis) a Leeds a l'etapa final, les xifres d'audiència van assolir un màxim de 520.000.

La cursa masculina va ser finalment guanyada pel campió olímpic de carreres en carretera Greg Van Avermaet (BMC Racing) d'Eduard Prades d'Euskadi-Murias, mentre que la prova femenina de dos dies la va prendre Megan Guarnier (Boels-Dolmans) per davant de favorit local Dani Rowe (Gran Bretanya).

Aquesta afluència d'espectadors es va repartir per 170 ciutats, pobles i pobles de tot Yorkshire, amb les dues curses que cobrien un total de 958 km. En aquesta distància, 1.800 voluntaris van mantenir la cursa, encara que s'havien d'evitar els cotxes rebels de l'equip Astana en el procés.

El Tour de Yorkshire s'ha consolidat ràpidament com la primera cursa de ciclisme professional del Regne Unit, i la cursa es va retransmetre a més de 190 territoris amb 40 emissores a tot el món, ja sigui en directe o a través de la cobertura més destacada.

El Tour de Yorkshire i l'ASO també van organitzar una competició esportiva oberta que va seguir un recorregut similar a l'etapa 4 de l'esdeveniment professional de Halifax a Leeds, que va atreure 4.500 participants.