Campionats del Món 2018: Van Vleuten còmode guanyador a tot el podi holandès

Vídeo: Campionats del Món 2018: Van Vleuten còmode guanyador a tot el podi holandès

Vídeo: Как сделать потрясающий массаж【5 точек массажа от чемпиона мира по массажу】 2024, Maig

Quatre pilots holandesos entre els 10 primers mentre Van Vleuten defensa la seva samarreta de l'arc de Sant Martí. Fotos: Innsbruck-Tirol 2018 / BettiniPhoto

La contrarellotge individual del Campionat del Món femení d'elit va demostrar que era un afer tot holandès, ja que Annemiek van Vleuten va superar a les compatriotes Anna van der Breggen i Ellen van Dijk per reclamar la samarreta arc de Sant Martí.

Van Vleuten va aconseguir aguantar durant la segona meitat del recorregut per vèncer a Van der Breggen per 29 segons, assegurant-se el seu segon títol mundial consecutiu de contrarellotge.

El jove de 35 anys va recórrer el recorregut de 28,5 km en un temps de 34 minuts i 25 segons.

Els holandesos van registrar quatre corredors entre els 10 primers, gràcies al sisè lloc de Lucinda Brand, mentre que els nord-americans també van aconseguir una actuació impressionant amb el cinquè, setè i desè per a Leah Thomas, Amber Neben i Tayler Wiles respectivament.

La medallista de bronze Van Dijk va ocupar el primer lloc, ocupant el lloc de Brand, abans de veure que Van der Breggen va millorar el seu temps gairebé un minut. L'últim en sortir de la rampa va ser el vencedor final Van Vleuten, que va prendre una bona avantatge en el primer temps dividit.

Els temps en curs van suggerir que la corredora Mitchelton-Scott va estar hemorràgia segons els darrers quilòmetres al seu company d'equip holandès, i gairebé va baixar a 10 segons dels 24 segons en una distància curta.

No obstant això, aquests es van mostrar confosos, ja que quan Van Vleuten va creuar la línia havia millorat el temps de Van der Breggen en mig minut.

Finalment, Van Vleuten semblava còmode en la victòria dominant el recorregut, marcant els temps més ràpids en cadascun dels splits intermedis.

Pel que fa als interessos britànics, Alice Barnes i Hayley Simmonds van publicar resultats competitius acabant en els llocs 22 i 23 respectivament.

Parlant després de la seva victòria, Van Vleuten va comentar: "Només vols guanyar la samarreta i sé com és entrenar i córrer amb aquesta samarreta" abans d'esperar la cursa d'elit d'aquest dissabte, de la qual ella és el favorit per a la victòria.

També va parlar de com el recorregut era intransigent i va afirmar que el més difícil no va ser la pujada, sinó que no hi va haver recuperació en el descens.

"Cavalcant 80 km/h en baixada però empenyent l'engranatge cap avall."

Van Vleuten tindrà poc temps per celebrar-ho, ja que ara centra la seva atenció a aconseguir el títol inaugural de la cursa mundial de carretera.

Al costat de Van Der Breggen i la campiona defensora i compatriota holandesa, Chantal Blaak, Van Vleuten buscarà una altra neta holandesa de les samarretes de carretera femenines d'elit.