Vídeo: La cursa de carretera del Campionat del Món de menors de 23 anys s'ha modificat després de l'avís meteorològic

Vídeo: Bossa Nova Covers Popular Songs (5 Hours) 2024, Maig

La pluja prevista i la mala visibilitat veuen reduït l'esdeveniment després de les condicions que s'han enfrontat a les proves de temps. Foto: SWPix.com

Després del mal temps durant els esdeveniments inaugurals dels Campionats del Món de Carretera UCI 2019 a Harrogate, la UCI ha decidit modificar la distància i l'hora d'inici de la cursa en ruta masculina sub 23. Està previst que tingui lloc divendres, ara començarà 10 minuts abans, i els corredors completaran dues voltes, en lloc de tres, al circuit d'arribada de 14 km.

'A causa de les condicions de llum pobres previstes com a conseqüència de les inclemències meteorològiques, la Union Cycliste Internationale ha decidit modificar la distància i l'hora d'inici de la cursa en ruta masculina sub 23', va explicar l'organització en un comunicat de premsa.

‘La modificació del recorregut de la cursa suposa moure l'hora d'inici 10 minuts abans i eliminar una volta al circuit d'Harrogate. Aquesta acció ha estat guiada per la preocupació de garantir la seguretat dels atletes tot preservant l'interès esportiu de l'esdeveniment.'

La mesura es va fer després que l'esdeveniment de contrarellotge masculí sub-23 de dimarts va veure diversos accidents mentre els corredors lluitaven per navegar per grans zones d'aigua estancada al voltant del recorregut. El pilot belga Ilan Van Wilder va ser un dels diversos que es va estavellar i més tard va criticar la decisió de l'organitzador de continuar amb l'esdeveniment.

Potser tenint en compte això i el fet que molts dels mateixos pilots competiran a la prova de carretera, l'UCI ha decidit provar de facilitar-los un viatge una mica més fàcil divendres. Un segon motiu, i potser més important, és el repte de proporcionar cobertura televisiva en condicions adverses.

Amb el temps previst que serà constantment dolent durant tota la setmana i fins al cap de setmana, caldrà veure si això afectarà els esdeveniments d'elit, que tenen lloc dissabte per a les dones i diumenge per als homes.