Vídeo: Tour de France continuarà, ja que tot el personal i els corredors donen negatius a Covid-19

Vídeo: Trial Bike Epic Stunts Gameplay 🎮📲🏍 Part 2 2024, Abril

Tota la bombolla de la cursa tenint en compte les proves següents durant l'últim dia de descans

El Tour de França sembla que arribarà a París després que no es descobrís cap nou cas de Covid-19 en les proves realitzades durant l'últim dia de descans. Tots els pilots i membres del personal van ser sotmesos a una segona prova en cursa dilluns.

Amb quatre membres del personal de suport de Cofidis, AG2R La Mondiale, Team Ineos Grenadiers i Mitchelton-Scott després d'haver donat positiu durant el primer dia de descans, semblava possible que es detectessin més casos.

Amb els resultats positius de la primera ronda de proves restablides, la UCI havia decidit que qualsevol equip que retornés dues proves positives hauria d'abandonar la cursa.

Fera del director de cursa protegit de la "bombolla", Christian Prudhomme també va donar positiu durant el primer dia de descans i va decidir retirar-se del Tour.

En total, 785 persones implicades en la cursa van ser provades durant aquesta segona ronda. Amb cada resultat negatiu, el resultat servirà per reivindicar la decisió de tirar endavant la cursa.

'D'acord amb el protocol sanitari del Tour de França, desenvolupat en el marc de les regles de la Union Cycliste Internationale per al retorn de la temporada de ciclisme de carretera en el context de la pandèmia de coronavirus, es va provar tota la "bombolla de curses" els dies 13 i 14 de setembre, durant el segon dia de descans", ha explicat l'organització en una nota de premsa.

'Després d'haver estat provats durant els sis dies anteriors a la Gran Sortida a Niça, així com a la seva arribada al Tour com a part de la "bombolla de la cursa", els pilots i el personal implicats en la cursa van ser provats un tercer temps durant el primer dia de descans durant els dies 6 i 7 de setembre.

'La campanya de projecció que s'ha dut a terme durant les últimes 48 hores és la quarta des de l'inici de l'esdeveniment. El seu objectiu és garantir la salut de la cursa dels corredors i del personal acreditat davant el nou coronavirus.

'Els organitzadors del Tour de França i la UCI volen agrair a tots els equips la seva col·laboració i la vigilància que han demostrat i continuaran mostrant-se fins a l'arribada a París.'.