Fabio Aru s'incorpora a Qhubeka-Assos per al 2021

Vídeo: Fabio Aru s'incorpora a Qhubeka-Assos per al 2021

Vídeo: Aru crash - Stage 17 - La Vuelta 2018 2024, Maig

El guanyador de la Vuelta a Espanya 2015 és una de les nombroses incorporacions a l'equip africà mentre es reconstrueixen després del canvi de patrocini

Fabio Aru s'ha convertit en l'últim pilot a unir-se a Qhubeka-Assos al WorldTour el 2021.

El guanyador de la Vuelta a Espanya 2015 s'uneix a fitxatges com Harry Tanfield i Simon Clarke a l'equip africà, que va perdre una gran quantitat de pilots en evitar el col·lapse per poc.

L'italià no ha guanyat des de l'etapa 5 del Tour de França 2017 quan estava amb l'Astana, i no ha pogut registrar un sol tres primers classificats en les seves tres temporades a l'UAE Team Emirates.

Aru va dir sobre l'oportunitat: En els últims anys no he experimentat tot l'èxit que esperava i, per tant, utilitzaré aquest nou pas per extreure'n d'alguns dels factors senzills que van veure aconsegueixo aquests resultats, ja que sé que sóc capaç de tornar a tenir un èxit similar.'

Després que l'empresa japonesa NTT retirés el seu patrocini, van sorgir els dubtes sobre si l'equip, que va començar com MTN-Qhubeka i va passar tres anys com a Team Dimension Data, trobaria un nou patrocinador a temps.

Grans noms com Edvald Boasson-Hagen, Michael Valgren, Louis Meintjes i el guanyador de l'etapa del Giro d'Itàlia, Ben O'Connor, van marxar mentre el futur de l'equip era incert, el que significava que hi havia llocs per a corredors com Aru i Tanfield que es van trobar fora. el World Tour.

A l'arribada d'Aru, el director de l'equip Doug Ryder va dir: Tenir un corredor que hagi guanyat un Gran Tour a la Vuelta, que hagi estat cinquè al Tour de França i dues vegades al podi del Giro afegeix molt al nostre el desenvolupament de l'equip mentre continuem esforçant-nos per guanyar a l'escenari més gran del món; per inspirar esperança i crear oportunitats.'