Vídeo: Giglia, Cox i Cundy guanyen l'or als Campionats del Món de paraciclisme en pista

Vídeo: THE WALKING DEAD SEASON 2 COMPLETE GAME 2024, Maig

Megan Giglia, Kadeena Cox i Jody Cundy han guanyat medalles d'or a la jornada inaugural dels Campionats del Món de paraciclisme en pista

L'equip de Gran Bretanya va començar amb victòria ahir al Campionat del món de paraciclisme en pista a Itàlia, amb Megan Giglia, Kadeena Cox i Jody Cundy guanyant medalles d'or.

Giglia, després del seu rècord en la persecució individual C3 al matí, va disputar la final amb l'alemanya Denise Schindler, superant-la per més de sis segons (tot i que no igualava el seu propi rècord) per reclamar-la. primera samarreta de l'arc de Sant Martí. "Estic molt content, suposo", va dir el jove de 30 anys, que només va arribar al paraciclisme després de patir un ictus el 2013."No crec que s'hagi enfonsat encara.

És el primer esdeveniment i encara em queden un parell d'esdeveniments més per fer, així que intento mantenir-me centrat en cada esdeveniment a mesura que surtin. Després probablement tindré molt de temps per pensar-hi: què he fet bé i què he de treballar per ser encara més ràpid la propera vegada.'

Imatge
Imatge

Mentrestant, Kadeena Cox, que ahir va ser reclassificada de la categoria C2 a la C4 -que la va enfrontar efectivament a pilots menys discapacitats-, no obstant això, va batre el rècord mundial en la contrarellotge de 500 metres amb un temps de 37.456. La victòria la situa en la posició única d'haver-se convertit en campiona del món en dos esports diferents després de guanyar la prova T37 de 100 m al Campionat del Món d'atletisme de l'any passat.

"Al final del dia tot el que puc fer és fer les dues voltes i això és el que vaig fer", va dir. 'M'ha aconseguit la victòria. És el que he vingut a fer aquí, així que no em puc queixar.'

Jody Cundy, que participava en la contrarellotge de quilòmetres masculí, va comprar l'última medalla d'or del dia amb un temps d'1:04:654. Estic molt satisfet amb el temps que he fet, que ens dóna un bon estat de forma per davant de Rio. Em queda molta feina per fer, però tinc moltes ganes d'arribar a la següent part del procés.'

Imatge
Imatge

Sarah Storey i Crystal Lane es van endur la plata i el bronze respectivament a la contrarellotge femení de 500 m C5, mentre que Jon Allan Butterworth va afegir-se a la classificació amb una medalla de plata a la contrarellotge de quilòmetre C5 masculí.

Megan Giglia buscarà la seva segona samarreta arc de Sant Martí avui mentre corre a la contrarellotge C3 de 500 m.