Vídeo: Madison Genesis anuncia l'equip del 2018 amb cinc nous pilots

Vídeo: FRIDAY THE 13TH KILLER PUZZLE LIVE 2024, Abril

Madison Genesis confirma la seva plantilla de 12 per al 2018 amb cinc nous fitxatges

Madison Genesis ha anunciat la seva llista del 2018 de 12 pilots, amb l'equip incorporant cinc nous fitxatges per a la propera temporada, però també s'acomiada de cinc pilots que marxen.

Els nous a l'equip seran l'antic campió nacional britànic de carretera per edat, George Atkins i Mike Cuming.

Atkins va ser anteriorment campió nacional júnior abans de guanyar títols nacionals de pista i una medalla de plata als Jocs de la Commonwe alth.

Cuming va aconseguir convertir-se en Campió Nacional Sub-23 el 2012 amb la Volta a Corea també al seu palmarès.

Madison Genesis també ha aconseguit fitxar el talent de la bicicleta de muntanya Isaac Mundy. Després de competir al circuit de bicicleta de muntanya de la Copa del Món, Mundy va passar a la carretera s altant de ser titular de llicència de quarta categoria a primera categoria en una temporada.

El velocista australià Neil van der Ploeg i el jove britànic George Pym completen els nous fitxatges per a l'equip, que competirà amb el nou director de l'equip Coin Sturgess.

De l'equip sortiran Matt Cronshaw, Gruff Lewis, Alex Pation, Alex Blain i Joe Evans. Cronshaw i Blain es trobaran a f altar especialment tenint en compte la seva experiència competint a l'escena britànica.

L'equip retindrà Matt Holmes després del seu impressionant cinquè al Tour de Yorkshire i Erik Rowsell, que continua amb el seu llarg retorn de la lesió.

El nou director de l'equip Sturgess va voler destacar que l'equip no començarà la seva temporada amb un líder d'equip.

"Comencem amb ningú designat com a "líder", sinó un grup de "líders" que obre moltes opcions", va dir. "Tenim escaladors, tenim velocistes, tenim roulers, tenim nois que poden muntar un TT ràpid, poden guanyar criteriums."

"Tots els pilots d'aquest equip poden guanyar i guanyaran curses de bicicletes i, com he dit anteriorment, m'agrada veure com els nois guanyen amb professionalitat i gamin."