El Campionat del Món de Brompton torna per 14è any, aquí teniu com participar

Vídeo: El Campionat del Món de Brompton torna per 14è any, aquí teniu com participar

Vídeo: CAMPIONAT NACIONAL BROMPTON 2010 2024, Maig

La teva oportunitat de convertir-te en campió del món amb samarreta i corbata

Només perquè és molt poc probable que tinguis l'oportunitat de posar-te a prova contra Peter Sagan i Anna Van Der Breggen a Yorkshire a finals d'any no vol dir que perdis l'oportunitat d'anar a buscar l'arc de Sant Martí a terra del Regne Unit. el 2019.

Això es deu al fet que els Campionats del Món oficials de Brompton tornaran a la seva 14a edició aquest agost amb les inscripcions obertes per a 550 candidats de tots els nivells.

La cursa tindrà lloc el dissabte 3 d'agost durant el mateix cap de setmana que la cursa esportiva Prudential RideLondon 100, la prova Classique femenina professional i la cursa RideLondon-Surrey Classic WorldTour masculina professional.

La cursa se centrarà al voltant d'un circuit de vuit voltes que comença amb una carrera a l'estil de Le Mans fins a les bicicletes al centre comercial. Un cop muntat, el grup d'esperançats també recorrerà un circuit de 16 km al voltant del parc de St. James.

També val la pena assenyalar que aquesta cursa és una zona lliure de lycra on es demana als corredors que compleixin el codi de vestimenta de la ciutat-chic (blazers i pantalons curts a mida) per reflectir el lloc de Brompton en el dia a dia.

Abans de la final, es celebren esdeveniments de classificació a tot el món per trobar els pilots més assolits de la cursa. Els títols de l'any passat els van prendre l'excampiona britànica Emma Pooley i Cam Gutteridge, que van comentar la singularitat de l'esdeveniment.

Puc dir amb seguretat que res es compara amb l'emoció i l'atmosfera que acompanya el Campionat del Món de Brompton, pujar al podi va ser sens dubte una cosa que no oblidaré de pressa. Un esdeveniment fantàstic per poder-hi participar i tot un espectacle per veure també!' Gutteridge es va entusiasmar.

La inscripció a l'esdeveniment es va obrir ahir i es pot trobar aquí. Les inscripcions es tancaran el dilluns 11 de febrer amb un total de 550 corredors escollits de la votació per participar a la cursa.

Els Els pilots amb èxit seran informats el dijous 14 de febrer.