Vídeo: Aquí teniu l'equip sub 23 de Gran Bretanya per als Campionats del Món de la setmana vinent

Vídeo: Última cita a la Vall d'Aran 2024, Maig

Un equip fort liderat per Tom Pidcock es dirigeix a Yorkshire per a la cursa de carretera masculina sub 23

Tom Pidcock liderarà les esperances de la Gran Bretanya de la glòria als Campionats del Món amb el Yorkshireman nomenat entre l'equip de carretera sub-23. El local de Leeds participarà en la seva cursa a casa el divendres 27 de setembre com un dels favorits a la victòria tot i no haver competit des que es va estavellar al Tour de l'Avenir a l'agost.

El jove de 20 anys es va estavellar a l'etapa 7 de la cursa per etapes d'espoir i va patir ferides importants que el van veure abandonar la cursa i també es va perdre el Tour a Gran Bretanya la setmana passada.

Pidcock ja està prou en forma per tornar a les curses i es reincorporarà al pelotó a la cursa de carretera U23 la setmana vinent, on es considera un dels favorits més destacats.

Pidcock ja ha experimentat la glòria del Campionat del Món en diverses ocasions al llarg de la seva carrera en múltiples disciplines. És l'actual campió del món de ciclocròs sub-23 i també un antic campió del món juvenil de contrarellotge.

La inclusió de Pidcock es va anunciar dimecres al matí amb l'entrenador sènior de l'acadèmia, Keith Lambert, parlant dels èxits de la configuració sub-23 el 2019 fins ara.

"Em complau dir que Tom Pidcock s'ha recuperat bé de les seves lesions i, com a tal, hem pogut seleccionar-lo per a la cursa de carretera", va dir Lambert

'La plantilla sub-23 ha tingut fortunes diverses aquesta temporada, amb uns resultats fantàstics, però també uns grans accidents.

El que més m'ha impressionat és que tenim un grup fort de corredors de carretera sub-23, ja sigui a l'acadèmia sènior o en equips de comerç, i sempre s'ajunten per treballar en equip i donar-se suport mútuament quan van amb els colors de la Gran Bretanya.'

A Pidcock s'uneix un equip fort que es podria considerar com un dels més capaços de tot el pelotó.

Fred Wright ha obtingut la selecció després de muntar per a CCC Team com a estagiaire al Tour of Britain, mentre que Matt Walls també guanyarà un viatge després d'haver acabat segon a l'etapa 5 de la mateixa carrera darrere de Dylan Groenewegen de Jumbo-Visma.

Stuart Balfour i Jake Stewart acaben amb l'equip mentre Ethan Vernon i Charlie Quarterman s'aconsegueixen llocs a la contrarellotge individual.