L'últim corredor holandès Dylan Groenewegen confirmat per al Tour of Britain

Vídeo: L'últim corredor holandès Dylan Groenewegen confirmat per al Tour of Britain

Vídeo: Road Racers Vs Fixed Gear Riders - Who Is Tougher? | The GCN Show Ep. 225 2024, Maig

El corredor Jumbo-Visma s'uneix al seu compatriota Mathieu van der Poel com a darrer pilot confirmat per a la cursa britànica per etapes

Dylan Groenewegen, guanyador de quatre etapes del Tour de França, liderarà un talentós equip Jumbo-Visma al Tour de Gran Bretanya el mes vinent. El velocista holandès ha estat confirmat per a la cursa per etapes d'una setmana que començarà a Glasgow el dissabte 7 de setembre i buscarà aprofitar les seves dues victòries d'etapa a la cursa de les seves dues visites anteriors.

Gronenwegen va debutar al Tour of Britain el 2016, guanyant l'etapa a Builth Wells, abans de tornar el 2017 per guanyar l'etapa a Cheltenham així com la classificació per punts.

Continuarà una temporada d'èxit per al velocista d'Amsterdam que ja suma 14 victòries, incloent l'etapa 2 (TTT) i l'etapa 7 del Tour de França el mes passat.

Si bé el jove de 26 anys es centrarà en els dies d'esprint de la cursa, Jumbo-Visma també apuntarà a la victòria general amb el recent guanyador del Binckbank Tour Laurens De Plus, que està previst que també estigui alineant-se.

Mitchelton-Scott també va revelar part de la seva formació confirmant l'assistència de Matteo Trentin i Christian Meyer.

L'australià Meyer va participar a l'etapa 2 de la cursa de l'any passat a Barnstaple, mentre que Trentin buscarà portar la forma que el va veure fer l'etapa 17 al Tour al juliol.

Israel Cycling Academy va ser l'últim equip que va llançar part de la seva formació, confirmant que el pilot belga del GC Ben Hermans lideraria els seus objectius generals.

El jugador de 33 anys ha estat molt constant en les curses d'etapes d'una setmana d'enguany, amb les victòries generals al Tour d'Àustria i al Tour d'Utah, juntament amb el segon a la general a la cursa Adriatica Ionica a Itàlia.

Els anteriors s'uneixen a Mathieu van der Poel, que es confirma que correrà la cursa més llarga de Gran Bretanya per al seu equip Corendon-Circus abans de preparar-se per al Campionat del Món UCI a Yorkshire una setmana més tard.

El Tour de Gran Bretanya comença a Glasgow el dissabte 7 de setembre abans de concloure a Manchester el dissabte 14 de setembre.