Vídeo: L'olímpic i excampió del món Pooley guanya la cursa d'aventures inaugural "Further"

Vídeo: ⛔️ NO VEAS ESTE VIDEO ⛔️ Las PEORES TRAGEDIAS automovilísticas 🚗 en el BOXEO * 2021 * 2024, Maig

Emma Pooley domina la primera edició de l'esdeveniment de resistència dels Pirineus transfronterers i multiterreny. Fotos: Més

L'antiga ciclista professional convertida en campiona de multiesports, Emma Pooley, ha guanyat l'edició inaugural de Further, una cursa d'aventura a les profunditats dels Pirineus que travessa carreteres, pistes, antigues rutes de contraban i excursions transfrontereres entre França i Andorra. i Espanya.

Tot i ser només una ruta de 529 quilòmetres, el desafiant parcours portava els competidors des de carreteres normals fins a camins costeruts per ovelles a través de camins de grava accidentats, de vegades arribant a alçada de 2.540 m, amb bicicletes que no són obligatòries.

Imatge
Imatge

En acabar gairebé 3 hores abans que el següent pilot, en acabar, Pooley va dir: "Va ser simplement el més divertit que he tingut mai amb una bicicleta". Ara mateix, estic adolorit i sense dormir i molt feliç de descansar i prendre un cafè increïble.'

"Hi va haver moments en què em vaig preguntar si Further havia dissenyat el curs com un experiment elaborat i cruel en l'art escènic, però finalment va ser l'experiència més bonica, desafiant i feliç que he viscut mai amb una bicicleta". va concloure.

Imatge
Imatge

En total, 27 corredors van participar a la primera edició de la cursa, i només vuit van arribar a la meta per completar la cursa, com a testimoni de l'extrem del repte.

L'èxit de Pooley, i el dels vuit altres conqueridors, va reivindicar la creença de l'organitzador de la cursa que tots els competidors haurien de competir en condicions iguals, amb el mateix nombre d'homes i dones que acabin el repte de resistència.

És l'últim d'una llarga sèrie de títols per a Pooley, que ha tingut un gran èxit tant en duatló com en triatló des que va acabar definitivament la seva il·lustre carrera ciclista professional el 2016.