Vídeo: La jove estrella del ciclocròs Hattie Harnden s'uneix a l'equip de carreres d'enduro de Trek

Vídeo: ROSALÍA, J Balvin - Con Altura (Official Video) ft. El Guincho 2024, Maig

Temporada d'estiu ordenada per al prometedor corredor multidisciplinar

El 2018, Hattie Harnden es va anunciar com una de les millors corredores joves del Regne Unit. Als 16 anys, va lluitar contra els corredors més grans als Campionats del Món de Ciclocròs U23, passant la major part de la cursa en segona posició, abans de retrocedir per acabar quarta.

Des d'aleshores ha estat una aspirant habitual a les curses nacionals d'elit. Aquest any, el jove va guanyar diverses victòries a la màxima categoria a la Sèrie Nacional de Trofeos de Ciclocròs del Regne Unit HSBC, a més de viatjar a Bèlgica per completar la Copa del Món.

El polivalent jove de 18 anys ara ha aconseguit un contracte professional amb Trek Factory Racing per competir en l'agressiva disciplina de bicicleta de muntanya d'enduro.

Ja medallista en cross country a nivell europeu, Harnden va passar aquest estiu competint a les Sèries Mundials d'Enduro, més tècniques i centrades en la gravetat.

Guanyar la categoria sub-21 a la seva primera cursa a Zermatt, Suïssa, i una bona actuació en el recorregut notòriament dur de Finale, Itàlia, van ajudar a convèncer Trek perquè li oferís un contracte complet basat en la seva competició a la disciplina.

"Se sent una mica irreal formar part de l'equip Trek Factory Racing aquest any", va dir Harnden. "Em va encantar la meva primera experiència de la Sèrie Mundial d'Enduro l'any passat i tinc ganes de pujar de nou al podi el 2020."

Actualment, sota la tutorització de l'experimentada ciclista de muntanya Tracey Mosley, amb les temporades d'enduro i ciclocròs que tenen lloc a diferents finals d'any, no hi ha cap raó per creure que no podrà afrontar ambdues coses.

Amb dos títols britànics de cross country juvenil i dos títols britànics de ciclocròs britànic ja, Harnden està disposada a muntar per al seu actual equip de curses T-Mo afiliat a Trek al Campionat Nacional Britànic de Ciclocròs d'aquest cap de setmana, on esperarà per afegir una altra samarreta a la seva col·lecció.

En signar amb Trek, s'unirà a un altre dels talents multidisciplinaris més brillants del Regne Unit, Evie Richards.