Vídeo: Lance Armstrong i antics companys d'equip queden tercers en la remuntada a les carreres

Vídeo: CS50 2013 - Week 10 2024, Abril

Lance Armstrong i tres antics companys d'equip de US Postal acaben tercers en la cursa de MTB Old Pueblo de 24 hores

Lance Armstrong es va unir amb els antics companys d'equip de US Postal George Hincapie, Christian Vande Velde i Dylan Casey per participar a la cursa de bicicleta de muntanya de 24 hores, Old Pueblo, a Tucson, Arizona durant el cap de setmana. L'equip, que corre sota el nom de WEDU, va acabar tercer.

Armstrong, Hincapie, Vande Velde i Casey van ser companys d'equip a l'equip del servei postal dels EUA entre 1999 i 2002. A Armstrong se li ha prohibit de per vida competir en esdeveniments sancionats per US Cycling, però Old Pueblo no entra dins d'aquesta categoria, així que se li va permetre muntar, de manera similar a altres esdeveniments que ha participat en la història recent, per exemple, la cursa de grava de Texas Chainring Massacre, en la qual va acabar segon.

Hincapie i Vande Velde van rebre sis mesos de sanció després de declarar en una investigació de l'USADA del 2012, i els quatre corredors ja estan jubilats des de fa temps.

L'equip d'Armstrong va competir en la categoria d'equips de quatre, en un camp total d'1.800 pilots. Al llarg de la cursa, que es va esgotar en un recorregut de 16,1 milles, amb 1.231 peus guanyats per volta, van perdre amb el segon classificat Stan's No Lube per només tres segons. L'equip guanyador, Nine Inch Males, va anar una mica per davant i va completar 24 voltes.