Campionat del món de pista final de Gran Bretanya amb 5 medalles

Vídeo: Campionat del món de pista final de Gran Bretanya amb 5 medalles

Vídeo: Национальный рекорд Ноа Лайлса в беге на 200 м (финал мира по легкой атлетике, Орегон, 2022 г.) 2024, Abril

Dos ors, dues platas i un bronze per a la Gran Bretanya als Campionats del Món de Hong Kong

La Gran Bretanya va sortir del Campionat del Món de pista a Hong Kong amb cinc medalles, després del triomf final d'Elinor Barker en el qual va guanyar l'or en una emocionant final de cursa de punts.

Va ser la segona medalla d'or de Gran Bretanya dels jocs després que Katie Archibald guanyés l'esdeveniment omnium a principis de la setmana, i la tercera medalla de Barker de la competició després de guanyar la plata tant a la cursa de scratch com a la madison, en la qual es va associar amb Emily Nelson.

La medalla final, i l'única de la competició masculina, en el trajecte britànic es va deure a Christopher Latham, després d'haver guanyat el bronze a la cursa de scratch.

Les guanyadores de la medalla d'or, Katie Archibald i Elinor Barker, van ser dues de les quatre corredores de l'equip de Rio 2016, on Gran Bretanya va guanyar sis dels deu títols olímpics, per figurar a l'alineació de Hong Kong.

Amb pilots com Bradley Wiggins i Joanna Rowsell-Shand retirant-se, i altres pilots més sèniors fent una pausa o dedicant-se als compromisos a la carretera, l'equip del Campionat del Món de Hong Kong es va formar amb una sèrie de debutants més joves i importants a la competició. Tenint això en compte, el recompte de medalles britàniques segueix sent encoratjador.

Austràlia va encapçalar el recompte final de medalles, amb tres ors i onze medalles en total.